Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Sonata

<< < (41/52) > >>

kosmos2011:
Przeczytałeś cały temat?

bolo:
No... tak.

[ Dodano: 2017-01-26, 14:58 ]
Panowie,
Czy w Aso Hyundaiu mogą mi przeprowadzić kompetentną diagnozę silnika w Sonacie NF 2.4B? Info od handlarza Mirka takie, że coś z silnikiem, ledwo przywieźli, naprawią i można oglądać.
A się mocno zastanawiam, bo to maksymalny budżet na auto - okolice 14k za 2005 rok. Włącznie już z lpg i opłatami.

A z drugiej strony Sonata EF za 8,5k z lpg i opłatami. Czyli sporo zostaje na wkład początkowy i dopieszczenie. Dylemat spory, a nie chcę się pakować w jednostkę 2.4, która potrafi być awaryjna gdy się zapomni o oleju.

ANIOŁ:
Coś z silnikiem... czyli przytarta panewka ;) 99% takich ściągają niestety. Dlatego zrezygnowałem z szukania 2.4 i kupiłem diesla :(

kosmos2011:
Bolo żeby ktoś przeczytał to co dopisałeś do postu [ Dodano: 2017-01-26, 14:58 ]  w momencie gdy Twój post jest ostatnim w temacie musisz:

Po dopisaniu poprzez funkcję odpowiedź trzeba wejść w EDYTUJ (z prawej strony postu) zaznaczyć całą treść postu, następnie iksem koło edytuj trzeba skasować cały post i na końcu poprzez odpowiedź należy wkleić całą treść i ponownie wysłać. To co zrobiłeś dotychczas powoduje że post wyświetla się jako przeczytany i nikt nie wie że coś dopisałeś.

andrzej300:
czy 350 tys. km dla 2.0 CRDI 140KM w sonacie to dużo ? mam takiego do kupienia z max wypasem za granicą i tyle ma przejechane, chociaż odziwo  wygląda całkiem nieźle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej