kosmos2011, nie zauważyłem tego o zmianach :oops: poprawiam się (swoją drogą bardzo dobry kierunek

)

Na majówkę nie miałem neta, więc robię to dopiero teraz. Byłem przy okazji obejrzeć tą Sonatę. Jest ona sprowadzona z USA. I zauważyłem coś takiego, że napis "passenger airbag off" znika dopiero po zapięciu pasa przez pasażera i dopiero powyżej powiedzmy 40 na godzinę. Czy to normalne czy może to być jakiś błąd?
Dodatkowo w bagażniku na górnych rogach otworu załadunkowego znalazłem takie coś:

wiem, że zdjęcie trochę słabe, ale powiedzcie mi czy to są ślady naprawy czy każda tak ma? Wiem, że była lekko uderzona gdzieś na klapie, bo w jednym miejscu czujnik złapał 400 mikronów. Natomiast podłoga jest zdrowa, bez żadnych oznak uderzenia.
Sonata miała jeszcze przygodę lewym tylnym bokiem i niestety jest to kiepsko polakierowane:

ktoś mi może powiedzieć z czym się je, poprawa czegoś takiego? I jakie ewentualne koszta?
Autko ma instalacje gazowa BRC z lubryfikacją, założoną w 2011 roku. Wiem, że za wiele info nie dostarczam, ale niestety sprzedający niezbyt ogarnia temat, a papierów na nią niestety nie ma. Generalnie jest to chyba dobra instalacja?

Wrzucam jeszcze vin: 5NPET46CX8H397169 może będziecie mogli mi coś więcej powiedzieć

Może ktoś na forum ma dostęp do Carfaxu?