Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Sonata

<< < (23/52) > >>

henex:
Witam. Jestem na etapie zakupu auta. Wybór padł na Sonatę. Rocznikowo od 2002-2005. Mam na oku 2000r ale po liftingu, silnik 2.7 v6 173km, skrzynia manualna, gaz 3 lata w aucie, KME diego3. Gość nie jest handlarzem  deklaruje 131tys przebiegu, ogólnie chciał wymianę na jakiegoś suva. Ceny aut są dość rozbieżne, auto wycenił ostatecznie na 8tyś. zł. Mam głównie wątpliwości co do przebiegu oraz spalania które deklaruje na 13l gazu w mieście. Czy jest to realne?
Czy ten silnik posiada koło dwumasowe? Być może ktoś ma jakąś ładnie utrzymana Sonatę na oku i może podesłać link? Proszę o pomoc. Dziekuje.

kosmos2011:
Numer vin, zdjęcia, linki do ogłoszeń. W roczniku 2000 nie było silnika 2,7l, dwumasa w Hyundai jest w silnikach diesla.

henex:
Podaje link do ogłoszenia.   http://tablica.pl/oferta/hyundai-sonata-2-7-v6-lpg-manual-zamiana-CID5-ID4izon.html#1b6eb98f84

vin pojazdu to KMHEN41EPXA060354
 Produkcja to nawet 99r. Co jest grane z tym silnikiem? Czy to jakiś składak?

kosmos2011:
Vin jest od EF z 1998 (2,5l), a w ogłoszeniu jest EU4 (produkcja od 2001-04) w opisie 2,5l na zdjęciu silnik 2,7l V6. Namieszał ktoś ostro. W myśl nowego regulaminu dodaj zdjęcia z ogłoszenia.

henex:
To co jest grane? Gość ma warsztat, wydaje mi się uczciwym człowiekiem ale skąd taka różnica? Silnik na pewno 2.7 v6 173km , chyba że coś kręci . . .nie rozumiem. Czyżby jakaś przekładka? Warte to auto zainteresowania? 8tyś zł to wcale nie mało jak za ten rocznik,wiem że tutaj bardziej to patrzy się na stan itd. a nie rok ale chyba się wycofam z zakupu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej