Forum > Getz

Montaż haka- Getz

<< < (3/4) > >>

RADTUS:
Zgodnie z prośbą zweryfikowałem w wersji do 2005
Weryfikacja organoleptyczna :) otwory zlokalizowane są po wewnętrznej stronie podłużnic - pierwszy (na oko) 100-120mm od końca podłużnicy

Uzupełnienie weryfikacji (wczoraj poszedłem na łątwizne i sprawdziłem z jednej strony), faktycznie otwory są po prawej stronie podłuznic (patrząc od tyłu auta).
Swoja droga ciekawe dlaczego wymyslili sobie taka asymatrię ? :)

Pol246:
To daje już pewien obraz. Ja mam otwory po prawej stronie podłużnicy patrzac od tyłu a mam ten sam model..

marekityle:

--- Cytat: "Pol246" ---czy możesz zajrzeć pod swój samochód i podać z której strony są otwory gwintowane do przykręconia hak do podłużnicy?
--- Koniec cytatu ---

Jak uda mi się w dzień tam zajrzeć (kupa śniegu a garaż mam chwilowo zawalony po sam sufit gratami) to posprawdzam, chyba że wcześniej znajdę to co kiedyś gdzieś widziałem -zdjęcia z zwymiarowaną belką haka z getza z 2006r

marekityle:
Trochę to trwało ale dzisiaj co nieco posprawdzałem i wygląda to tak
Odległość pomiędzy płaszczyznami podłużnic, do których przykręcamy hak to ok. 96cm odległość pomiędzy otworami w podłużnicach ok. 11cm, w podobnej odległości od końca podłużnicy znajduje się pierwszy. Otwory są po prawej stronie podłużnic patrząc od tyłu auta.

Pol246:
Dziekuję wszystkim za pomoc ale w ten sposób nie określę który będzie pasował. Moje przypuszczenia sie nie sprawdziły na okresleniu różnicy miedzy tymi hakami. W nastepnym tygodniu będę musiał pojechać i fizycznie sprawdzić.
Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej