Forum > Tucson JM
[Tucson] Światła LED w miejscu halogenów - czy ktoś montował
radek67:
Witam.Mam zamontowane lampy dzienne do kratek wlotowych pod halogenami. Prosty montaż, a i efekt jest.
bartekzg:
właśnie w taki sam sposób chce zamontować u siebie - tylko czasu brak..... podłączałeś sam czy ktoś Ci pomagał?
radek67:
Witam. Podłączałem sam. Trochę zabawy jest, trzeba wymontować halogeny,żeby od tylu dostać się za kratki i nakrętki przykręcić. Lampy kolego bierz lepsze,te tańsze zakłucają radio w aucie.
bartekzg:
--- Cytat: "radek67" ---Witam. Podłączałem sam. Trochę zabawy jest, trzeba wymontować halogeny,żeby od tylu dostać się za kratki i nakrętki przykręcić. Lampy kolego bierz lepsze,te tańsze zakłucają radio w aucie.
--- Koniec cytatu ---
dzięki za info
które są lepsze? - link do aukcji grozi ostrzeżeniem więc jak byś mógł to może cenę marke lub coś na PW podeślij.
Nix2:
Witajcie
Odświeżę troszkę temat...
Pierwsza sprawa to tryb "auto" świateł mijania : czy każde auto ma taki tryb? Czy na manetce mają być 4 pozycje tj:
-wyłączony
-postojowe
-mijania
-auto
U mnie są tylko 3 pozycje, nie ma pozycji AUTO, mam też na podszybiu czarny grzybek- chyba czujnik światła, ale jak to ma dokładnie działać? Czy ten grzybek może być tylko zaślepką ?
Któryś z Kolegów w tym wątku już pisał, jakoby automat świateł w jego Tucsonie działał "inaczej"...
Druga sprawa to oryginalne światła dzienne Tucsona(DRL). Otóż w instrukcji obsługi Tucsona wyraźnie stoi że " światła do jazdy dziennej nie świecą się jeżeli zaciągnięty jest hamulec ręczny". Niestety, u mnie świecą się mimo załączonego hamulca i manetki w położeniu ZERO.
Nawigacja
[#] Następna strona