Autor Wątek: [Accent LC] Podnoszenie mocy w Accencie LC 1.3, przeróbki si  (Przeczytany 18336 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gacus2004

• Gość
[Accent LC] Podnoszenie mocy w Accencie LC 1.3, przeróbki silnika itp.
« Odpowiedź #30 dnia: 06 Listopad 2012, 08:35:33 »
Cytat: "tomek27"
Cytat: "Łukasz"
Ja i kml rozpoczęliśmy ten temat więc stawianie mi warunków co do pisania w tym temacie przez Ciebie jest co najmniej bezczelne.
Jeśli mamy ochotę sobie porozmiawiać o du*** Maryny i sprzęgle to o tym właśnie będziemy rozmawiać.

kml napisał/a:
czytając Twoje posty widzę, że idea tej przeróbki Cię kompletnie nie rusza

W jakim sensie?
Sama idea wydaje się być ciekawa a, że w życie jej nie wprowadzę to już inna sprawa. I wcale nie o chęci tu chodzi. Po prostu trzeba byłoby w to władować olbrzymią ilość kasy.

Wątek proponuje zakończyć.

Jesteś wspaniały człowieku. Gratuluję aktywności w wątku który założyłeś. Tylko zastanawia mnie po co tracisz czas swój i innych do pisania i czytania tych wypocin.

IMHO jest bo tor dyskusji został nadany jeszcze przed wycięciem postów do tego tematu i nie był stricte techniczny. Jak ktoś chce podyskutować to nikt mu nie broni ale jak ktoś wchodzi do wątku i zaczyna postem w którym dyktuje, którejkolwiek z osób w niej uczestniczących warunki to jest to bezczelne. Nazywajmy rzeczy po imieniu.
To tak jakby ktoś spóźnił się na jakąś imprezę i zamiast usiąść na wolnym miejscu to podszedł do jednego z uczestnikół i powiedział, że ma stąd wypadać bo "ja chcę tu usiąść".

Z takim podejściem, każdy kto chcę zabrać głoś w Twoim temacie powinien poprosić Cie o pozwolenie. Phhh. Przeczytaj co BartBartez, napisał i zastanów się dlaczego to napisał. Gościu wie co pisze a nie pisze by czas czymś zaśmiecić.

Działaj a nie gadaj. Pozdrawiam.

Popieram !

Łukasz

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 06 Listopad 2012, 09:39:55 »

Z takim podejściem, każdy kto chcę zabrać głoś w Twoim temacie powinien poprosić Cie o pozwolenie. Phhh.

Czytanie ze zrozumieniem zdecydowanie nie jest Twoją najmocniejszą stroną...

Przeczytaj co BartBartez, napisał i zastanów się dlaczego to napisał. Gościu wie co pisze a nie pisze by czas czymś zaśmiecić.

Działaj a nie gadaj. Pozdrawiam.

Właśnie. Nie wiem czy zauważyłeś ale wpadłeś chyba tylko po to by zaczepki szukać. Sam absolutnie nic sensownego nie napisałeś. Pierwsze konkrety pojawiły się w poście BartBarteza, który grzecznie dołączył do dyskusji nie starając się przy tym rozstawiać innych po kątach.

Cytat: "gacus2004"
Popieram !

Załóźcie grupę wzajemnej adoracji na FB, ostatnio to się robi modne ;)

Offline IgoReCzeK

• Giełda
« Odpowiedź #32 dnia: 06 Listopad 2012, 10:26:56 »
Panowie! Dyskusja zboczyła nieco w złą stronę i by nie dopuścić do sytuacji, w której zaczniecie się niepotrzebnie obrażać pozwolę sobie zamkną temat.