Forum > Tucson JM
[Tucson] jakie wycieraczki?
llcoolm:
szkoda ze nie zrobili ogrzewania całej szyby. Ciekawe jak się dołożyło kilka nowych zwojów grzejących czy przynajmniej połowa szyby by odmarzła ??
bartekzg:
takie rozwiązanie ma ford i sprawdza się super - cała przednia szyba jest podgrzewana i rozmraża się w kilka chwil. Ale co najlepsze to fakt ze jak ruszysz to nie ma mowy żeby parowała. Szkoda że Tucosna nie wyposażyli w tą opcje..
y4r3k:
Btw jaką wycieraczkę założyć na tył ? Czy zwykła 30cm bedzie pasować, czy to jakieś specjalne mocowanie ?
bartekzg:
--- Cytat: "y4r3k" ---Btw jaką wycieraczkę założyć na tył ? Czy zwykła 30cm bedzie pasować, czy to jakieś specjalne mocowanie ?
--- Koniec cytatu ---
Ja wymienilem sama gumke. Uzylem tej z pelnietej wycieraczki przedniej. Cala zabawa zajela mi moze 10min. Aby wyjac wycieraczke z tej obudowy trzeba mocno pociagnac ja do siebie i wyskoczy. Przynajmnie tak bylo u mnie
danny1976:
kupiłem ze 2 razy płaskie firmy bottari, czy jakoś tak (w marketach, ok. 40-50 zł za komplet), ale chyba nigdy nie wytrzymały pełnego sezonu, bo zaczynały piszczeć, oczyszczanie w domu nie dawało już efektu, tym razem zainwestowałem w płaskie boscha (ok. 100 zł), zobaczymy ile te pociągną
Nawigacja
[#] Następna strona