Poproszę o ocenę tego modelu:
http://otomoto.pl/oferta/hyundai-santa-fe-sekwencja-tartarini-ID4pa1Vu.htmlZ tego co zbadałem i znalazłem kilka problemów:
1. Świeci kontrolna air bag (właściciel twierdzi, że już tego nie naprawia bo kupił nowe auto a to sprzedaje i, że orientował się że to jakaś sprężyna czy coś takiego w kierownicy że kosz naprawy 400-500) moje pytanie czy jest tam coś takiego bo nie mam o tym zielonego pojęcia i jak sprawdzić co tak na prawdę jest z tymi poduchami. (samochchód był sprawdzany i nie był bity) jedynie delikatnie dostał w grill jakby przy cofaniu inne auto go przytarło poza tym mam pewność, że nie był bity.
2. Ma instalację gazowoą Tartarini sekwencja samochód troszkę stał (około 2 tyg) jak go odpaliłem to przez chwię po przełączeniu się na gaz było czuć gaz z nawiewów ale to około 15-20 sec potem nic nie czułem (celowo wysiadłem na 10 min i wsiadłem)
Pytanie co to za instalacja ?
3. Nie jestem pewien czy to opony czy łożysko ale słyszałem tyle prawe koło szumiące to jeszcze sprawdzę pytam tylko co jeszcze może być nie tak co delikatnie hałasuje. Samochód jest 4x4
Będę wdzięczny za odpowiedź.