kosmos2011 szacun za podawane dane - i to naprawdę wielki!!
Andrzej57 - dobre oko! ja tego nie zauważyłem.. :oops: heh.. chłopaki, chłopaki - bez was i tego tematu to by naprawdę niezłe cyrki się działy.. :-|
Mały off top - pomagaliście mi wszyscy w tym temacie i chciałbym zapodać końcowe info na czym stanęło - dzięki wam nie zostałem z kupą w ręku zamiast samochodu, więc gwoli info jedynie - moja już jest w PL :-D i właśnie przechodzi mechaniczne spa :-P koniec końców mam pełny komplet kluczyków - chłopaczyna się postarał - ponoć Niemiaszek zapomniał oddać przy sprzedaży.. :roll:
Do zrobienia zakuć w gaz, hamulce przednie, łączniki stabilizatorów, podpora wału, zbieżność, zegarek konsoli nie działa, przycisk grzania tylnej szyby nie podświetla,
NIE WIEM CZY POWINIEN SIĘ PODŚWIETLAĆ- przycisk awaryjnych świateł - ktoś wie czy on się podświtla w aucie z 2004 roku?, tylna wycieraczka nie zbiera,
przeciwmgielne tył nie świecą - ktoś może wie czy są dwa czy jeden? Reszta super - rdzy nie ma, wszystko działa - jest git 8-)
Jeszcze raz dzięki serdeczne za pomoc dla wszystkich udzielających się w tym temacie!! :mrgreen: :mrgreen: