Forum > Zakup Hyundaia

Zakup Santa Fe

<< < (38/312) > >>

Maciek:

--- Cytat: "jaclwapl" ---P.S. - co to jest kont nachylenia?
--- Koniec cytatu ---

:lol:  

--- Cytat: "felkner" ---Oba to złomy odpuść sobie . Ten pierwszy to wyjątkowy złomom ale drugi wcale nie jest lepszy . Niech się wypowiedzą inni .
--- Koniec cytatu ---

Byłeś, widziałeś? Może więcej info, co by jacek352 wiedział na czym stoi.

jacek352:
felkner dzięki za opinię, gdybyś mógł podać więcej szczegółów co te auta na starcie dyskwalifikuje? tak żebym na przyszłość wiedział na co najpierw zwracać uwage, wiem że dla fachowca to oczywiste ale jak pisałem- jestem zielony.

felkner:

JKowalski:
Czarny.
 Albo ktoś bardzo go kochał i sobie go polakierował wymienił felgi na  ładniejsze i usunął znaczki (wszystkie) bo podoba mu się taki "stajl" albo auto było mocno walone i nadawało się do całkowitego malowania a felgi do wyrzucenia.  Przezornie zakładałbym drugą opcję. Cena jak za taką wersję (klima ręczna, welur, brak szyberdachu i manualna skrzynia) jest dość wysoka. Pisze, że posiada hak a na zdjęciach go nie ma.

jacek352:
dziękuję za opinie, ten czarny wg mnie też podejrzanie wygląda, pomijajac to że kompletnie nie w moim stylu. Myślałem że to dość dobra cena za ten rocznik? Widuję sporo roczników 2002 w cenie ok. 20tyś.
Co sądzicie o tym drugim?
 Odnośnie wyposażenia to nie zależy mi na tym tak bardzo, welur dla mnie jest ok, wiadomo zależy mi na sprawnym silniku, takie perełki jak Wy macie to trudno znaleźć i pewnie przeważnie idą w ręce znajomych.
Zaznaczę że szukam tylko manualnej skrzyni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej