Forum > Zakup Hyundaia

Zakup Santa Fe

<< < (36/312) > >>

JCK12:
Dzięki za te informacje

[ Dodano: 2013-08-16, 09:05 ]
Witam

Mam prośbę bo coś mi nie gra człowiek pisze że  SANTA FE jest z napędem 4X4 a tak jak czytałem z wcześniejszych informacji z tej strony to powinien mieć (przepraszam ale może coś pokręcę bo do końca się nie znam)  przycisk po lewej stronie na desce przy kierownicy który włącz lub wyłącza napęd chyba tylni a tu ze zdjęcia wynika że nie ma czegoś takiego czy może on mieć fabrycznie napęd na wszystkie koła bez takowego wyłącznika czy jest to wersja 2WD tylko ktoś sobie dokleił 4WD, czy jest to może jakiś dziwny przeszczep bardzo proszę oceńcie to jeśli się to da tak ze zdjęć i czy można może coś więcej o tym samochodzie się dowiedzieć po nr VIN. Był bym bardzo wdzięczny za jakieś uwagi.

http://otomoto.pl/hyundai-santa-fe-2-0crdi-4wd-klima-serwisowan-C29768297.html

Pozdrawiam

[ Dodano: 2013-08-16, 09:09 ]
Jeszcze raz ja był kupiony w Polsce a może na nasz kraj był tak wyposażony beż takowego przełącznika. Pozdrawiam

jaclwapl:
Te końcowe roczniki nie miały chyba już tego przycisku. Coś mi tu nie pasuje, bo koleś podaje rok rejestracji 2006 a samochód z 2004 - potem okazuje się, że wg VIN samochód jest z 2005... pewnie sam nie wie bo jest już 5-tym właścicielem i teraz nie dojdziesz:)
"doskonałe Auto w teren jak i na szosę" - z silnikiem 2.0 w dieslu:) no cóż każdy reklamuje jak może i nagina czasami rzeczywistość:)
Na tych zdjęciach to ciężko coś dostrzec ale jak dla mnie to samochód nie warty tej ceny... dołóż 3-5 tyś a jak będziesz miał szczęście to trafisz wersję LUX LUX:) Może poszukaj bardziej benzynki 2.4 albo 2.7 - silniki mniej awaryjne.

barzuc:

--- Cytat: "jaclwapl" ---Coś mi tu nie pasuje, bo koleś podaje rok rejestracji 2006 a samochód z 2004 - potem okazuje się, że wg VIN samochód jest z 2005...
--- Koniec cytatu ---

Wszystko zależy... rok produkcji a rok modelowy - 2 różne rzeczy, w VIN masz rok modelowy :) co nie zmienia faktu, że faktycznie daty tu się nijak nie zgadzają (dobrze, że chociaż narastająco).

O ile dobrze pamiętam w tym dekoderze http://koreacat.ru/hyundai pokazuje się i data produkcji i rok modelowy.

No chyba, że wyprodukowali w 2004r model z 2005r ale do tego stał przez cały rok na placu / w salonie i wyjechał dopiero w 2006r. ... ale to bardzo mocno naciągana wersja :)

JCK12 - jedna zasada - jeśli cokolwiek budzi Twoje wątpliwości a nie potrafisz ich łatwo i szybko zweryfikować / obalić - odpuść, nic na siłę (a na pewno nie wierz we wszystko co sprzedający mówi...). Jak jaclwapl napisał - czasem warto dołożyć troszeczkę, chwilę dłużej poczekać... przecież od tego kiedy kupisz życie niczyje nie zależy a może zależeć od tego co się kupi.

kosmos2011:
Produkcja 2004/10/25 rejestracja 2006/02 ok 16 miesięcy różnicy to możliwe mój LC czekał na sprzedaż prawie równo rok.

alex007:
No chyba, że wyprodukowali w 2004r model z 2005r ale do tego stał przez cały rok na placu / w salonie i wyjechał dopiero w 2006r. ... ale to bardzo mocno naciągana wersja :)

Hyundaie stoja na placu składowym pod gołym niebem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej