Forum > Zakup Hyundaia

Zakup Santa Fe

<< < (34/312) > >>

kosmos2011:

--- Cytat: "ns33e" ---VIN - numer ident. pojazdu :KMHSC81BP6U039279
--- Koniec cytatu ---

jaclwapl:
Ogólnie to ładny model ale jakiegoś super wyposażenia to on nie ma.
Przebieg wydaje mi się dość realny. zastanawia mnie tylko co miał na myśli autor pisząc "bagażnik" chyba chodziło o relingi.
Powiem tak... cena jest adekwatna do przebiegu i wyposażenia. Zastanawiam się nad tą skórą bo wygląda na "NigdyNiesiedzianą" ale może tak na zdjęciach wygląda.
Wersja 2WD to trochę lipa... skoro masz taki budżet to poszukaj czegoś jeszcze 4wd w sumie to za takie pieniądze to kupiłbyś 2.7 V6:) tylko ciężko znaleźć dobry egzemplarz nie po przejściach.

ns33e:
Dziękuję za odzew . Auto wygląda  fajnie. Ma ono niestety instalację gazową star gas polaris, której nikt w Lublinie nie chce serwisować- nie mają końcówki wtyczki  i problemy z częściami ???
Powiedzcie mi jeszcze proszę czy nisko biorące sprzęgło i odczuwalny spadek mocy po włączeniu klimy to norma? W i 30 cw nie miałem żadnej różnicy.

Jest jeszcze jeden santa fe ze Szwecji :
http://tablica.pl/oferta/hyundai-santa-fe-nowy-gaz-sekwencja-4x4-2005-CID5-ID3i7qx.html#2ded3661a9
ale na szwedzkich stronach:

Dane pojazdu
Stan pojazdu: Nieużywany (07/05/2013)
Tymczasowa rejestracja: No
Liczba właścicieli: 5 Obsługa Professional: No
Produkowany pojazd: 2005-04
Edytor Producent: 556565-8779
W ruchu po raz pierwszy w Szwecji: 2005-09-23
W ruchu po raz pierwszy za granicą: Import / wstęp: No

Nie wiadomo co się z nim działo od maja do sprowadzenia.
Nie wiadomo co się z nim działo od maja do teraz.

jaclwapl:
nowy gaz i chce sprzedać... śmierdząca sprawa.

HIP:
Dobrze przyjrzyj się temu sprzęgłu bo coś jest nie tak, powinno brać w połowie czyli normalnie. Przy zapalonym silniku nie słychać żadnych dźwięków z okolicy sprzęgła? U mnie było walnięte, objawy to hałas po otwarciu maski jakby coś stukało w silniku, dotykając delikatnie pedału sprzęgła  nogą  wibracje i po wciśnięciu do końca hałas ustawał. Duże prawdopodobieństwo  że ma dwumase, koszt około 2800 + robocizna. Gdzieś na forum jest temat o wymianie na normalne sztywne. Włączenie klimy daje zauważalny spadek mocy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej