Forum > Zakup Hyundaia

Zakup Santa Fe

<< < (283/312) > >>

andrzej300:
Przy kupnie używanych samochodów nie ma czegoś takiego jak okazja

no chyba że na znanym portalu aukcyjnym  :mrgreen:

blackpearl:
witam,
jakiś czas temu skrobnąłem posta dot. zakupu Santa Fe II i dalej to autko za mną chodzi..jeździ  :mrgreen:
Chciałbym teraz na przykładzie konkretnego modelu podpytać Was o opinie
http://allegro.pl/show_item.php?item=6902589897#2cc828bf5a

Co myślicie o tym egzemplarzu bo z opisu wszystko wygląda bardzo dobrze. Wygląd to jedynie mała wgniotka w tylnim zderzaku do poprawy..
Będę wdzięczny za podpowiedzi dot. tego modelu i jednostki napędowej.
Pozdrawiam

karik:
Kolego blackpearl ja na twoim miejscu darował bym sobie ten komis! Oglądałem tam w grudniu zeszłego roku dwa santki, oczywiście zanim się wybrałem zadzwoniłem do tego komisu facet powiedział że jest niemal w idealnym stanie! niestety rzeczywistość była inna. przedni zderzak malowany, tylny zderzak uszkodzony, praktycznie na każdym elemencie jakaś wgniotka, w ogłoszeniu alegro przebieg 186 tyś a na liczniku 220 tyś. Środek wyglądał jakby ktoś cegły woził. kilka tygodni temu jeszcze go widziałem w tym komisie.

blackpearl:
dzięki za informację karik! Szukam, rozglądam się dalej..w AAA Auto mają dwa egzemplarze na weekendzie podjadę je zobaczyć..chociaż ta firma nie zachęca z opinii w necie.

waszek_rmc:
Ja miałem tucsona z przebiegiem prawie 200 tys, fotele oprócz delikatnego otarcia wyglądały o niebo lepiej (zrobiłem nim 50 tys a ważę ok. 100 kg) Te tutaj wyglądają na sporo więcej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej