Forum > Zakup Hyundaia

Zakup Santa Fe

<< < (25/312) > >>

michal1142:
Koledzy tyle wiem z własnego podwórka
Pytam Was dlatego, że do tej pory używałem aut grupy VW i wiem, ze np 1.6 benzyna jest na 400 tyś. 1.9 TDI na 500 tyś A np 2.0 TDI na 200 tyś
Jak z trwałościa u Santafoli?

[ Dodano: 2013-05-12, 00:28 ]
Proszę o opinię
http://otomoto.pl/hyundai-santa-fe-2-0crdi-4x4-igla-oplacony-C29093861.html

jaclwapl:
moja opinia:
-"z dynamicznym silnikiem Diesla o mocy 125KM." - dynamiczny to on może jest ale na pewno nie dla dwutonowego samochodu... ale się uparłeś na diesla...
- "ORYGINALNY PRZEBIEG" - przed chwilą korygowany. Kolejny Niemiec w dieslu robiący 10-15 tyś km rocznie i to z hakiem.... ludzie... na jakim Wy świecie żyjecie:) jakby to była benzyna to może bym uwierzył. Dodaj 100 tyś to może będziesz bardziej w okolicach realnego przebiegu.
- KSIĄŻKA SERWISOWA - z alegdrogo chyba:)
- wnętrze "NigdyNieSiedziane" - nie możliwe żeby samochód 9-cio letni nie miał żadnych śladów użycia, w szczególności w środku.
- KOMIS!
- "STAN SAMOCHODU W ŚRODKU JAK I NA ZEWNĄTRZ JAK NOWY." - bo od nowa malowany i robiony:)

Z tego opisu nic nie wynika, ze zdjęć wynika tylko, że jak na samochód z tego rocznika to nienaturalnie dobry stan.
Niestety nasze handlarzyny/komisanty do perfekcji opanowały sztukę pisania tak żeby nic nie napisać i wrzucania zdjęć tak aby niby było na nich dużo ale tak na prawdę nic nie pokazują.
Jak dla mnie to pojedź i zobacz na żywo bo z tego ogłoszenia nic Ci więcej nie powiem poza tym co wyżej.

michal1142:
Nie uparłem się na diesla tylko mało ofert benzynowych.

jaclwapl:
szukajcie aż znajdziecie....  cierpliwość jest tu najważniejsza:)

michal1142:

--- Cytat: "jaclwapl" ---moja opinia:
-"z dynamicznym silnikiem Diesla o mocy 125KM." -
- "ORYGINALNY PRZEBIEG" -  ludzie... na jakim Wy świecie żyjecie:) jakby to była benzyna to może bym uwierzył. Dodaj 100 tyś to może będziesz bardziej w okolicach realnego przebiegu.
- KSIĄŻKA SERWISOWA - z alegdrogo chyba:)
- KOMIS!

Z tego opisu nic nie wynika, ze zdjęć wynika tylko, że jak na samochód z tego rocznika to nienaturalnie dobry stan.
Jak dla mnie to pojedź i zobacz na żywo bo z tego ogłoszenia nic Ci więcej nie powiem poza tym co wyżej.
--- Koniec cytatu ---

Korekta licznika dyskwalifikowałaby pojazd natychmiast.
Moc nie jest piorytetem - nie szukam bolidu
Auta odpicowane na sprzedaz to prawdziwa plaga... nie jade oglądać, bo zbieram większa sumkę może uzbieram na Santka z końca produkcji lub Tuscona

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej