Forum > Zakup Hyundaia
Zakup Santa Fe
jaclwapl:
lukcyb długo mnie nie było więc gratuluję zakupu (masz prawie takiego jak ja:)).
Co do skrzyni to sprawdzałeś poziom płynu? może coś z tym jest nie tak?
Dla pewności mógłbyś wymienić cały płyn :) mi na początku też coś tam szarpało trochę (w szczególności po mieście) i też coś około 3. ale znajomy mi powiedział, że "automat musi się nauczyć stylu jazdy" nie wiem ile w tym prawdy ale przestałem na to zwracać uwagę i teraz już nic nie szarpie... więc może coś w tym jest...
michal1142:
Pytanie za 100 punktów czy Santa Fe ma regulacje tylnej kanapy? Czy ma tyle miejsca z tyłu co np. ML lub X5.
Wiem, ze to auta z górnej półki i nie na mój portfel, ale rozmiarem zblizone
jaclwapl:
--- Cytat: "michal1142" ---Pytanie za 100 punktów czy Santa Fe ma regulacje tylnej kanapy? Czy ma tyle miejsca z tyłu co np. ML lub X5.
Wiem, ze to auta z górnej półki i nie na mój portfel, ale rozmiarem zblizone
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem ile miejsca ma X5 i ML ale regulację ma.
Skibi:
Witam wszystkich. proszę o pomoc w zakupie auta. Potrzebuję samochodu żeby polatać po mieście i po lasach i polnych drogach, wybór padł na Santa Fe I. Do tej pory pomykam Omegą ale parę razy byłem w ekstremalnej sytuacji na polnej drodze, tylny napęd moment i zakopany :evil:
Auto bardzo mi się podoba, żona też zaakceptowała, poczytałem troszkę opinii i to chyba będzie dobry wybór. Namierzyłem takowe autko co możecie o nim powiedzieć?
http://otomoto.pl/hyundai-santa-fe-4x4-skory-klimatronik-C28740505.html
Te konie mechaniczne 136? Dzwoniłem do pana i powiedział że ma tak w dowodzie rejestracyjnym ale nie wie czy ma dobrze. Poza tym sprzedaje bo wyjeżdża za granicę a żona takim dużym nie chce jeździć. Co sądzicie? :?:
int i takie tam. tekla
felkner:
Nawigacja
[#] Następna strona