Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Wybrałem laczki i felgi na zimę :)

<< < (14/18) > >>

kosmos2011:
No co? pierwszy film to ET, a drugi to utwór TSA 51 czyli razem daje to offset oryginalnej felgi 17 cali  ET51  :-D

Dzióbel:
Witam!
Mam okazję kupić alufelgi 16''  + opony zimowe 215x65x16 BfGoodrich.
Czy ma to jakieś znaczenie, że nie będą miały profilu 70ki jak w instrukcji? Opona będzie jedynie ciut niższa.
Rozumiem, że nie ma mowy o obcieraniu o nadkole etc.
Koła ponoć otrzymane w salonie do zakupu ix35....to chyba mogą być takie.

AndrzejO:
Witam
Felgi zakupione, na zime beda  rozmiar mniejsze czyli oryginalne 17 stki. Teraz szukam opon...225/60R17. Na placu boju pozostaly Nokian WR SUV 3 oraz Falken HS 449.  Sklaniam sie na Falkeny ale jeszcze przez weekend pomysle....

verso:
A możesz się pochwalić co kupiłeś?  ;-)  odnośnie opon w popularnym sklepie internetowym na "O" przy zakupie Nokian-ów była promocja minus 10zł na oponie przy zakupie kompletu (4szt.) zamówienie przez infolinie, chyba że już coś się zmieniło  :roll: Zauważyłem, że w tym sklepie ceny zmieniają się dość często i dynamicznie  :-P
Zapytam jeszcze, inwestujesz w czujniki? przekładasz? czy będziesz jeździł bez czujników?

AndrzejO:
Witam
Kupilem oryginalne felgi do ixa,  model 2SF40AC200 w popularnym serwisie na "a" :) Na zime uzywki wystarcza, zreszta sa w super stanie . Felgi i tak planuje trysnac jakims grafitowym  plasti lackiem ( strasznie mnie to korci zrobic:) )  TPMS-ow nie planuje kupowac bo mi to nie potrzebne jest. Nie wydam kolejnego tysiaca peelenów na czujniki:) Jakos przezyje ze cos tam sie bedzie swiecic na desce:)
Teraz jeszcze tylko oponki:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej