Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Wybrałem laczki i felgi na zimę :)
JAREK G:
Czy ma ktoś z Was tego typu felgi ? Zastanawiam się nad takimi felgami na zimę i boje się że te elementy lakierowane i polerowne są za słabe i nie nadają sie na polskie zimy i drogi
Gringo:
--- Cytat: "vqsoft" ---zredukuj na 16 cali i 215 70 16 sprawdzone. a i cena opony sporo niższa niż 17tki
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, testowane 2 sezony. Na dziury, śnieżne koleiny lub ukryte pod śniegiem krawężniki - super.
boberek:
--- Cytat: "JAREK G" ---Czy ma ktoś z Was tego typu felgi ? Zastanawiam się nad takimi felgami na zimę i boje się że te elementy lakierowane i polerowne są za słabe i nie nadają sie na polskie zimy i drogi
--- Koniec cytatu ---
Ja właśnie takie sobie upatrzyłem. Gadałem z facetem - niby dobrej jakości. Ale u mnie dochodzi kwestia czujników ciśnienia. Dodatkowy koszt 200zł/felgę lub drażniący widok pomarańczowej kontrolki.
malowany:
--- Cytat: "JAREK G" ---Czy ma ktoś z Was tego typu felgi ? Zastanawiam się nad takimi felgami na zimę i boje się że te elementy lakierowane i polerowne są za słabe i nie nadają sie na polskie zimy i drogi
--- Koniec cytatu ---
Witam, po roku używania podobnych alusów mogę stwierdzić, że nie masz sie o co obawiać :)
jacek2:
--- Cytat: "malowany" ---
--- Koniec cytatu ---
Witam, po roku używania podobnych alusów mogę stwierdzić, że nie masz sie o co obawiać :)
--- Koniec cytatu ---
:shock: Wszystko fajnie i pięknie do czasu, kiedy na ulicy nie pojawi się ulubiona przez wszystkich kierowców SÓL. Na nią nie ma mocnych. Wszystko zeżre- Twoje felgi też. Może nie pierwszego roku, ale drugiej zimy będziesz już widział ślady na felgach. Powodzenia.
Nawigacja
[#] Następna strona