Forum > Accent

[Accent MC] Blokada kierownicy w czasie jazdy przy skręcie

<< < (14/44) > >>

gordoon:
Uwierz mi.  Szukałem jak wściekły.  Wspomagania są.  Kwestia ceny i dostawy.  Czasami jest tak, że ASO załatwi daną część.  (będę  o to pytać)

Mój znajomy kupił oryginały  w ASO za pół ceny ale w peugeot.

Link do sensora.

(Po napisaniu prywatnej wiadomości udostępniam LINK)

Jak na razie brak towaru ale często po pytaniu o stan w magazynie,  dodają

Dodaje link do aukcji ebay Italia. (cześć  jest dostępna)

Wysłałem im wiadomość czy wyślą do Polski.  Jak tamto taniocha

vivian80:
Bardzo Ci jestem wdzięczna za każdą odpowiedź.  :-) Jeżeli otrzymasz z włoskiego e-baya jakieś info to bardzo proszę o informację bo faktycznie cena niewygórowana a może akurat...
Mam nadzieję, że nie uznasz mnie na natrętną ale jesteś jedyną Osobą, która rozumie o co chodzi i do tego znasz się na tym. Ja dużo czytam na ten temat co tylko znajdę i co tylko Ty napiszesz ale na własną rękę ciężko mi szukać choćby części bo się na tym nie znam kompletnie, a nie chcę kupić czegoś co w ogóle nie pasuje.
Tak więc bardzo dziękuję raz jeszcze i w miarę możliwości i chęci czekam na info od Ciebie :)
Pzdr

gordoon:
Nie ma problemu :-) Jak coś mi odpiszą to dam Ci znać :-)

Aktualizacja (20:56)

No to tak. Znalazłem jeszcze dwa sensory we Włoszech. W obydwu jest wysyłka na terenie całej Europy.

Dodatkowo do obydwu sprzedawców wysłałem e-maila zapytaniem czy sensor będzie prawidłowo działać w moim modelu.

Pierwszy sensor : Cena 60 Euro + wysyłka 18 Euro --(Po napisaniu prywatnej wiadomości udostępniam LINK)

Jak otrzymam wiadomości potwierdzające pełną kompatybilność z moim modelem to zamówię i dam znać jak przebiegnie proces wysyłkowy oraz naprawy.

kosmos2011:
Gordoon co do części do zmiany na hydrauliczne wspomaganie to do wymiany maglownica (jest inna niż z MDPS)  i kolumna kierownicza, do dokupienia pompa wspomagania, przewody, koło pasowe itd.

gordoon:
kosmos2011 Dzięki za informację :)

vivian80 : Właśnie kupiłem sensor, zapłaciłem( 60 Euro + 18 Euro dostawa) na PLN z dostawą + jakiś tam procent od przewalutowania w PayPal 344zł.

Firma mi odpisała, że będzie pasować. Zerknąłem do auta (w deszczu :D ) na wtyczkę i wszystko się zgadza.

Zostało mi czekać 5-11 dni na przesyłkę. Mechanik już czeka.

Po otrzymaniu elementu oczywiście zrelacjonuje cały proces i efekt końcowy po wymianie (mam nadzieje że będzie OK ! )

[/b]CIEKAWOSTKA :)[/b]

Jedna firma Włoska od sensora napisała, że muszę zapłacić za wysyłkę do polski 200 EURO !!! Do tego cena sensora 70 EURO.

Razem 1142zł !!!

Dodam, że została wznowiona sprzedaż na stronie:

Cena 90 EURO

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej