Forum > Tucson JM
[Tucson] idzie zima
Spoksik:
Dzięki bardzo za odpowiedź. Pytam sie bo ostatnio kupowalem moj samochod i mial bardzo slaby aku. Zaproponowali mi do mojej benzynki 95 Ah :roll: dobrze ze byl ze mna szwagier ktory mowi na co taka pojemnosc w benzynie skoro on w swoim Volvo dieselku ma nawet mniejszy. I powiem jeszcze że sprawdzal wg katalogu..... Pozdrawiam
kosmos2011:
W wyszukiwarce marki Bosch do G4GC jest właśnie 95Ah, ale taki urok wyszukiwarek jak nie mają konkretnego modelu to wpiszą zapachajdziurę.
y4r3k:
Mialem dokladnie taka sama sytuacje. Sprawdzialem pare wyszukiwarek i tylko bosh pokazywal 95Ah, reszta 60. Na dodatek w sklepie tez chcieli mi wcisnac 95...
bartekzg:
no i cóż WINTER 2013/2014 IS COMING więc i problemy zimowe wrócą - jakieś poprawki, zmiany?
ja kupiłem skrobkę do szyb ;)
no i w końcu kupiłem świece żarowe NGK po 69zł sztuka. teraz wymiana i czekam na mrozy.
[ Dodano: 2013-11-08, 19:55 ]
świece żarowe założone :)
koszt robocizny 120 zł pierwsze trzy odkręciły się bez problemu ostatnia wymagała dopieszczenia chemią i odkręcenia na drugi dzień.
i najlepsze - wszystkie świece miałem spalone! więc wymiana jak najbardziej zasadna
Nawigacja