Forum > Tucson JM

[Tucson] idzie zima

<< < (6/6)

Spoksik:
Dzięki bardzo za odpowiedź. Pytam sie bo ostatnio kupowalem moj samochod i mial bardzo slaby aku. Zaproponowali mi do mojej benzynki 95 Ah :roll:  dobrze ze byl ze mna szwagier ktory mowi na co taka pojemnosc w benzynie skoro on w swoim Volvo dieselku ma nawet mniejszy. I powiem jeszcze że sprawdzal wg katalogu..... Pozdrawiam

kosmos2011:
W wyszukiwarce marki Bosch do G4GC jest właśnie 95Ah, ale taki urok wyszukiwarek jak nie mają konkretnego modelu to wpiszą zapachajdziurę.

y4r3k:
Mialem dokladnie taka sama sytuacje. Sprawdzialem pare wyszukiwarek i tylko bosh pokazywal 95Ah, reszta 60. Na dodatek w sklepie tez chcieli mi wcisnac 95...

bartekzg:
no i cóż WINTER 2013/2014 IS COMING więc i problemy zimowe wrócą - jakieś poprawki, zmiany?

ja kupiłem skrobkę do szyb ;)
no  i w końcu kupiłem świece żarowe NGK po 69zł sztuka. teraz wymiana i czekam na mrozy.

[ Dodano: 2013-11-08, 19:55 ]
świece żarowe założone :)
koszt robocizny 120 zł pierwsze trzy odkręciły się bez problemu ostatnia wymagała dopieszczenia chemią i odkręcenia na drugi dzień.

i najlepsze - wszystkie świece miałem spalone!  więc wymiana jak najbardziej zasadna

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej