Forum > Matrix / ix20
[ix20] Dla osób, które mają problem z Hyundaiem
jack55:
--- Cytat: "cosmo" ---
Nie sądzę aby Hyundai Polska był właścicielem choćby jednego serwisu...
--- Koniec cytatu ---
Hyundai Polska nie jest ani właścicielem żadnego serwisu ani salonu i to jest oczywiste.Dealerem może zostać praktycznie każdy, tylko wcześniej trzeba spełnić wymagania stawiane przez przedstawiciela marki i uzyskać jego autoryzację.Dla mnie skandalem jest to, że w Trójmieście jest kilka autoryzowanych salonów wraz z serwisami ale w żadnym z nich nie można uzyskać prostej informacji dotyczącej akcji serwisowej naszego modelu.Robią ze wszystkiego wielką tajemnicę i wszyscy nabierają wody w usta.Takim traktowaniem Hyundai traci potencjalnych przyszłych klientów.Często pytają mnie inni kierowcy np. na parkingu przed marketem czy na stacji benzynowej jak sprawuje się ix20 i ile nim przejechałem.Widać, że ten model ludziom się podoba i są nim zainteresowani. 8-) Ja odpowiadam krótko autko ok. serwisy do d....... w imię zasady jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie ;-)
KoTeK:
--- Cytat: "lukasz.zst" ---I co to da tak jak z moim zawieszeniem , nic sie nie dzieje, tak to ma być , mam wszystkie listy . ................. oki
--- Koniec cytatu ---
Powiedz co z Twoim samochodem. Koreańcy zabrali Ci go na lawecie i co dalej. Jestem bardzo ciekawy jak zostanie rozwiązany Twój, a poniekąd nasz problem, z zawieszeniem. Również uważam, że zawieszenie to nie najmocniejsza strona mojego Hultaja.
Czekamy na odzew jak załatwiono Twoją reklamację.
lukasz.zst:
Cały czas stoi w warszawie , komisja miała być 22 marca , potem 27 marca , 28 marca dostałem powiadomienie że są święta od 28.04 i dopiero pow świętach coś będą robić , miedzy czasie 29 .04 dostałem kolejna notkę że komisja będzie w okolicach 5 kwietnia. Problem polega na tym że se jaja robi importer . Najlepiej jak bym sie wogle nie odzywał. Powiedziałem im dostają na 2 tygodnie auto bo jadę później na narty a zrobi sie z tego 4 tygodnie. Ostrzegano mnie jak bedę ich ponaglał to odeślą mi auto i każą zapłacić za transport .
Tragedia .
Oprócz tego zauważyłem że maska rdzewieje od środka w elementach zamkniętych dotyczy też czujników parkowania zrobiły sie całe zółte.
Szwagier ma nowego i30 w combi i ma kłopot z tylim zawieszeniem ( ma jezdzic tak długo aż nie rozwiążą tego problemu , były też klejone odbojniki ale nic nie dało ) i rdzewiejącą klapą ( bąble sie robią),
KoTeK:
--- Cytat: "lukasz.zst" ---Cały czas stoi w warszawie , komisja miała być 22 marca , potem 27 marca , 28 marca dostałem powiadomienie że są święta od 28.04 i dopiero pow świętach coś będą robić ............. .
Tragedia .
......................
--- Koniec cytatu ---
Aż nieprawdopodobne to co opisujesz. No cóż, czekam z niecierpliwością jak rozwiążą Twój problem. Będzie to dla nas wszystkich dobra lekcja na przyszłość.
kml:
Czy ktokolwiek zadał sobie trud aby zgłosić sprawę do federacji konsumenta oraz UOKiK? Co jakiś czas widzę posty lukasz.zst tylko, że nie bardzo jestem się w stanie doczytać czy jest zrobione cokolwiek poza pisaniem na forum.
Czy Turbo Kamera była informowana o tym jak się zachowuje importer?
Nawigacja
[#] Następna strona