Forum > Matrix / ix20

[ix20] Dla osób, które mają problem z Hyundaiem

<< < (6/19) > >>

sense:

--- Cytat: "kontakt.serwis" ---Szanowni Państwo

W sprawie reklamacji, prosimy o przesyłanie reklamacji w formie pisemnej (listem poleconym) na adres:
Hyundai Motor Poland
Ul.Wołoska 22
02-675 Warszawa
lub
prosimy o przesłanie wiadomości email na adres :kontakt.serwis@hyundai.pl  

Jest to bezpośredni kontakt do działu reklamacji.
Pod tym adresem możecie Państwo również zgłoszać swoje uwagi, co do jakości obsługi w serwisach Hyundai.
--- Koniec cytatu ---

Taki kontakt to proszę sobie w buty wsadzić.
Na powyższy adres wysłałem zgłoszenie oraz kilka zapytań pod koniec stycznia. Do dzisiaj brak odpowiedzi.
Na wcześniejsze zgłoszenia poprzez formularz na stronie również brak odpowiedzi.
Żenada.

jack55:
Wysłałem kilka zapytań do dealerów w Trójmieście i innych miast na temat wymiany softu silnika i zegarów w ix20 ,do dzisiaj zero odpowiedzi od kogokolwiek.Powoli zaczynam mieć dosyć totalnego olewania Nas użytkowników koreańskich wyrobów ze znaczkiem H z przodu.Jeżeli tak ma wyglądać budowanie wizerunku tej marki w Polsce to gratuluję poczucia humoru :-/ .Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim traktowaniem Dealerów innych marek.W dzisiejszych czasach jest to po prostu nie do przyjęcia :-(

cosmo:
Bądźmy szczerzy dealerzy nie mają absolutnie żadnego interesu aby przejmować się osobami, które już kupiły auto. A przecież serwis jest zawsze przy dealerze.
Mogę się jedynie domyślać, że walka z centralą Hyundaia o zwrot poniesionych na serwis gwarancyjny kosztów wcale nie jest łatwa. A przecież nikt nie lubi zamrożonej gotówki.
Myślę więc, że tak jak ryba psuje się od głowy, tak i w tym wypadku głównym źródłem problemów nie są dealerzy (choć i oni zdecydowanie nie są wystarczająco mili) ale właśnie centrala Hyundaia, która ma gdzieś użytkowników.

jack55:
Cosmo zapytanie wysłałem oczywiście do autoryzowanych serwisów Hyundai a nie salonów sprzedaży.Mój błąd zle się wyraziłem ;-)

cosmo:
Ale o ile się nie mylę serwisy są właśnie przy dealerach :)
Nie sądzę aby Hyundai Polska był właścicielem choćby jednego serwisu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej