Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

[Scoupe LS] Jamex sprężyny obniżające

(1/2) > >>

sprax:
No i pytanko czy wie ktos jaka firma zajmuje sie dystrybucja takowych sprezyn, na allegro facet ma do hyundaia scoupe ale nie do LS on ma do GT. Szukam jakiejs solidnej firmy ktora to rozprowadza. Plx o odpowiedz ;)

BartBartez:
Możesz założyć od GT. Jeden grzyb

sprax:
No wlasnie niezabardzo facet powiedzial ze GT ma ciezszy silnik niz LS i przód bedzie bardziej podniesiony, niewiem na ile to prawda ;/

BartBartez:

--- Cytat: "sprax" ---No wlasnie niezabardzo facet powiedzial ze GT ma ciezszy silnik niz LS i przód bedzie bardziej podniesiony, niewiem na ile to prawda ;/
--- Koniec cytatu ---

:lol: :lol: :lol: o ile? o 10 kg? A ja miałem LSa w automacie i był cięższy niż GT i było ok. Z czasem wstawiłem sprężyny Supersprinta i też było ok(o ile można tak powiedzieć o taczce). Jeśli ta różnica masy jest aż tak znacząca to dlaczego amorki są takie same?

Rafi:
309zł kosztuje komplet sprężyn do S-coupe LS w firmie Dars Tuning ( www.darstuning.com.pl ) Numer tel. (058) 552-18-52 . Dzwoniłem właśnie do tego pana i mówił że do GT są na magazynie a do LS będą w przyszłym tygodniu.
Ja u nich kupowałem swoje i z tego co pamiętam to do LS były -35mm a do GT -40mm...
A i jeszcze jedno do GT są droższe ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej