Forum > Matrix / ix20

[ix20] gdzie kupiliście pokrowce do ix20

<< < (2/4) > >>

Maolma:
Macie jakąś dobrą ochronę na tylną kanapę dla pasażera pieska?
Co polecacie do ix20?

KoTeK:
U mnie na tylnej kanapie leży jednokolorowy kocyk, aby nasz pupilek "Yorek" mógł sobie wygodnie w zapiętych pasach pomykać z nami na wakacje i po mieście.

Multila:
Witam wszystkich,

Od 4 miesięcy jestem właścicielką pięknego IX20  :-D  Chciałabym zadbać o odpowiednią ochronę tapicerki siedzeń. Zależy mi, żeby zakupić naprawdę dobrze dopasowane pokrowce z materiału tapicerskiego. Wszelkie welury i skóry eco odpadają. Google pokazuje sporo ofert, ale wszystkie oferowane pokrowce to takie trochę worki bez żadnych przeszyć i dopasowań do tłoczeń na oparciu czy siedzisku.

krab:
Ja zamierzam kupić (latem) pokrowce firmy Kegel-Błażusiak. Mam takie w drugim aucie od 2,5 roku i uważam, że są bardzo OK. Występują w kilku rozmiarach, z których należy wybrać właściwy dla danego samochodu.

tommii:
Ja pokrowce Kegel-Błażusiak założyłem zaraz po kupnie auta tj. 4 lata temu. Do tej pory nie widać na nich żadnych śladów zużycia. W poprzednim aucie pokrowce tego samego producenta jeździły 7 lat i wyglądały jak nowe.
Nie są tanie ale warte swojej ceny. nie szukaj tanich alternatyw bo się nie opłaca.

Ja mam te:
http://www.pokrowce.com.pl/p1-pokrowce-samochodowe-mars-na-przednie-fotele-art124.html
Wymagają trochę pracy przy zakładaniu, ale za to wyglądają jak oryginalna tapicerka, bardzo dobrze dopasowane do profili foteli.
Te pokrowce to nie zwykłe worki na siedzenia. Porządny materiał, po założeniu brak jakichkolwiek fałd. Uszyte dokładnie na miarę. Podczas codziennego używania nic się nie naciąga i nic się nie wyciera. Jakbym miał kupować nowe to tylko Kegel-Błażusiak bo się sprawdziły.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej