Forum > Matrix / ix20
[ix20] gdzie kupiliście pokrowce do ix20
Multila:
Dzięki za Wasze opinie :-) Pokrowce wydają się być dobrej jakości, jednak nie są to pokrowce dedykowane do ix20... W poprzednim samochodzie miałam pokrowce uszyte na zamówienie i były idealnie dopasowane. Nie szukam tanich pokrowców, złożony budżet to 250-450zł. Nie obraź się tommii, ale trochę naszły mnie wątpliwości kiedy sprawdziłam, że podane przez Ciebie pokrowce pasują do kilkudziesięciu modeli aut :shock: ;-)
tommii:
Mówisz że uszyte na zamówienie i dedykowane pod konkretny model. Ciekawi mnie do ilu innych modeli auta ten krawiec uszyje pokrowce korzystając z tego samego wykrojnika. :-)
krab:
Właśnie kupiłem pokrowce Błażusiaka. Owszem, starannie odszyte (o czym wspomniałem wcześniej), pasują mniej więcej, a może nawet więcej. Lecz z ich założeniem kaszana. Fotele tak są obudowane, że w części miejsc nie mogę za Chiny przeciągnąć tasiemek pod fotel.
Multila:
--- Cytat: "krab" ---... w części miejsc nie mogę za Chiny przeciągnąć tasiemek pod fotel.
--- Koniec cytatu ---
I właśnie dlatego ja ich nie kupiłam ;-)
langi:
Pokrowce to dziwny wynalazek miedzy fotelem a pokrowcem, zbiera sie mega kurz, ktory jest nieprzepuszczalny przez wlasnie pokrowce. Wole wyprac fotele co 2-3 lata niz jezdzic z pokrowcami, pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona