Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Nawigacja do IX35
Pilot9314:
Kolego ja mam co prawda inne radio z NAVI w X-ie, ale też mi się wydaję że jak się zmienia natężenie to radia to nie obejmuje, jeszcze będę wjeżdżał do garażu później to sprawdzę to i dam znać.
virtuatylda:
Rozumiem, że podświetlenie radia się nie zmienia, ale dlaczego w panaelu klimatyzacji przestało to działać po zmianie radia, podobnie klawisze na kierownicy ... tylko podświetlenie zegarów można ściemnić?
Pilot9314:
Sprawdziłem to wczoraj tak jak mówiłem... u mnie klawisze od radia się nie ściemniają natomiast panel klimy, przełączniki i wszystko inne tak ;)
[ Dodano: 2014-01-14, 23:12 ]
A masz stare radio żeby wsadzić i zobaczyć czy na tamtym działa poprawnie wszystko ?
virtuatylda:
Przed zmianą radia, tzn. na fabrycznym wszystko działało poprawnie. Wygląda, jakby sterowanie oświetlenie klawiszy kierownicy oraz całego panelu A/C przebiegało "przez" radio/stację multimedialną. Czy tak jest?
Pilot9314:
No raczej nie bo u mnie tylko radio się nie ściemnia a cała reszta tak :) Może po prostu w przycisku są 2 układy jeden sterujący natężeniem podświetlenia zegarów a drugi całej reszty ? I np ów jeden uległ uszkodzeniu, trzebaby na początek podstawić inny przełącznik, ale nie wyjmowałem tego nigdy więc nie wiem jak to jest w IX rozwiązane
Nawigacja
[#] Następna strona