Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Nawigacja do IX35

<< < (6/15) > >>

olaf_hu:
Witam Jestem świeżym posiadaczem ix35 2.0 GDI. Mam pytanie związane z nawigacją Blaupunkt NY 830.Dostałem ją gratis do autka, ale w salonie od razu została zamontowana.Działa dobrze, a pytanie dotyczy oryginalnego radia wymontowanego. Salon zostawił sobie to radio ja go nie dostałem.Co będzie jak blaupunkt się uszkodzi albo nie będę go chciał. W zasadzie to za radio zapłaciłem bo jest na wyposażeniu auta. Jak było u WAS?Czy Wam salon oddał to radio?

gurszczak:
Witam zastanawiam się nad takim zestawem GMS 7243 NAVI do ix35 czy może ktoś coś takiego montował albo ma coś sprawdzonego - na allegro pojawiają się już stacje multimedialne od 1200zł ale czy to coś warte. Napiszcie co montowaliście zamiast serii - nie ukrywam że coś w ramce 2DIN jak np. Blaupunkt New York 800 mnie nie interesuje bo to nie wygląda zbyt ładnie :(

PS olaf_hu, możesz wrzucić fotki jak wygląda zamontowany ten Blaupunkt NY 830 w twoim aucie i czy działa ci wybieranie głosowe sterowane z kierownicy?

cruel:

--- Cytat: "olaf_hu" ---Witam Jestem świeżym posiadaczem ix35 2.0 GDI. Mam pytanie związane z nawigacją Blaupunkt NY 830.Dostałem ją gratis do autka, ale w salonie od razu została zamontowana.Działa dobrze, a pytanie dotyczy oryginalnego radia wymontowanego. Salon zostawił sobie to radio ja go nie dostałem.Co będzie jak blaupunkt się uszkodzi albo nie będę go chciał. W zasadzie to za radio zapłaciłem bo jest na wyposażeniu auta. Jak było u WAS?Czy Wam salon oddał to radio?
--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, że powiinni dać Ci to wymontowane radio. Przecież to za nie zapłaciłeś właśnie kupując auto. A to, że NY dali Ci gratis, to niczego nie zmienia.
U nas też mamy NY. Montowany był nie w salonie tylko na ich składzie celnym czy gdzie tam trzymają auta, przez pracowników Hyundaia. Radio, które powinno być seryjnie dostaliśmy rzecz jasna. Nawet o tym nie wspominaliśmy i się tego nie spodziewaliśmy. Sam sprzedawca o tym powiedział, że je dostajemy "W końcu za nie Pan zapłacił".

Caastiv:
mi też dali NY, oryginalne radio dostałem z powrotem.
nawet nie trzeba było się upominać.
najlepiej podjedź do salonu i pogadaj z facetem, który sprzedawał Tobie auto. niech poszuka w składziku i Ci odda radio :)

yach:
Na mnie również oryginalne radio czekało w bagażniku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej