Forum > i30 FD
Czujniki parkowania
raf44:
Mam wersję i30cw comfort i w ramach promocji założono do auta czujniki parkowania ale nie na zderzak tylko przy tablicy rejestracyjnej, pani która sprzedawała stwierdziła, ze w zderzak to tylko fabrycznie czy ktoś z forumowiczów spotkał się z takim przypadkiem?
Nie wiem czy przyjąć takie rozwiązanie za plus czy minus i baczne się następnym razem przyglądać poczynaniom tego dealera?
speedmaster:
hejka
ja w ramach gratisu też dostałem czujniki i mam je zamontowane w ten sposób:
szczerze nie spotkałem się z innym sposobem ich montażu :roll:
jak możesz wrzuć jakieś foto :idea:
BartBartez:
--- Cytat: "raf44" ---przy tablicy rejestracyjnej
--- Koniec cytatu ---
Dali Ci podkładkę pod tablicę z czujnikami?
raf44:
Czujki wystają po lewej i prawej stronie tablicy rejestracyjnej, pierwszy raz się z takim rozwiązaniem spotkałem :?: W poprzednim wozie miałem pod zderzakiem listwę z czujnikami - Audi A6 - czujniki były nisko, w hultaju są dość wysoko i tylko dwa i jest to wyzwanie dla amatorów cudzej własności. Jeszcze ich dobrze nie testowałem bo nie miałem czasu na jazdę wozik odebrałem wczoraj.
Fotę zamieszczę jak trochę mrozik odpuści bo dziś - 20 mnie odstraszyło.
Pozdrawiam
aqdaw:
Czujniki w moim hultaju mam wzdłuż zderzaka pod rejestracją (ponieważ w komb jest na klapie bagażnika). Ale żałuje że mi je założyli, bo piszczą jak chcą, stojąc w miejscu bez ruchu na wstecznym potrafią piszczeć jeśli nawet nie ma za mną przeszkody tzn. jest ale to jakiś mały przechył, na wskaźniku wskazującym odległość wartości od przeszkody zmieniają się z 0,6m na 1,3m i tak wariuje to wszystko BEZSENSOWNY WYDATEK. A jak u Was to się zachowuje? <pomocy>
Nawigacja
[#] Następna strona