Forum > Getz

Pióra wycieraczek

<< < (2/3) > >>

kuzak:

--- Cytat: "remlen" ---Polecam POLSKIE wycieraczki firmy MOTGUM. Na przód kup dłg. 560 i 350 mm i na tył 350. W opakowaniu są trzy rodzaje adapterów i napewno pasują. Ja zajeżdżam już trzeci albo czwarty komplet i mogę z czystym sumieniem powiedzieć że są lepsze od BOSCHa, VALEO i innego drogiego badziewia. W innych autach też używałem zawsze motgum. Są tanie i naprawdę świetne.

PZDR.
--- Koniec cytatu ---

Ja również polecam Motgum. Zarówno całe pióra jak i same gumy. Rok temu wymieniłem same gumy (kupiłem za 7 pln dwie o długości 60 cm i sobie przyciełem do odpowiednich długości - sama wymiana gum dosyć prosta nawet nie trzeba zdejmować piór wycieraczek). Zbierają bardzo dobrze, są ciche i już rok mi służą.
Pozdrawiam!

thepablo:

--- Cytuj ---Polecam POLSKIE wycieraczki firmy MOTGUM. Na przód kup dłg. 560 i 350 mm i na tył 350
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Ja również polecam Motgum. Zarówno całe pióra jak i same gumy
--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, że dołączone do piór MOTGUM plastki pasują do getza, ewentualnie da się przełożyć z oryginalnych. Szukanie oddzielnie w sklepie motoryzacyjnym pasujących mocowań to jak szukanie igły w stogu siana.

Erebus:
polecam Pióra Alca . Można kupić w każdym Tesco. Są pakowane pojedynczo i w opakowaniu są wszystkie możliwe zaczepy montażowe.
To naprawdę świetne pióra są z teflonowanej gumy i wytrzymują naprawdę długo. Są o niebo lepsze od boscha i znacznie tańsze, nie mówiąc już o Valeo.

thepablo:
Sprawa została rozwiązana :-D

Zadzwoniłem do salonu Hyundaia w Warszawie (ul. Hynka 2 A), aby zorientować się ile dokładnie kosztują oryginalne wycieraczki. Okazało się, że do getza oferują również pióra firmy MOTGUM (jakiś miesiąc temu w ofercie były tylko oryginały). Dłuższe w cenie 24zł, krótsze 17zł.

No i problem z głowy, dzięki za wszystkie opinie i porady :)

mihu_24:

--- Cytat: "Erebus" ---polecam Pióra Alca . Można kupić w każdym Tesco.
--- Koniec cytatu ---

A jaka jest częstotliwość wymiany tychże?u mnie "schodzi" para na rok i uważam to za koszt niewielki - Champion - około 40 złotych:) 8-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej