Autor Wątek: wasza maxymalna predkosc w scoupe  (Przeczytany 8642 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ArturS

• Gość
wasza maxymalna predkosc w scoupe
« Odpowiedź #30 dnia: 27 Październik 2009, 17:15:37 »
Cytat: "kosior1975"
No cóż widzę ze niektóre Scoupe starają się latać jak odrzutowce powiem tak zwłaszcza jako mechanik jeśli silnik po kapitalnym remoncie i z nowa turbinką to ze poleci 200-> i więcej to uwierzę ale nie auta które maja po ponad 200 000 km i silniczek 1,5 i nawet turbo 116KM ze latają tak szybko jak nie zobaczę to nie uwierzę fakt ze sam jeżdżę LS (auto do pracy)ale mój jest porobiony na nowiutkich częściach i ledwo wyciąga 175km/h przy dobrych układach a oponki oryginał rozmiar jak przewiduje fabryka 175/65/14
oprócz tego mam jeszcze sigmę 240KM 3.0 V6 i tutaj faktycznie zamykam zegar 240km/h ale różnica jest choćby z racji mocy i silników

Ach tam gadasz. Swoim (czy też raczej mojej kobity) coupe 1.6 do licznikowych 200km/h dobijam bez najmniejszych oporów gładko i równo. A max udało mi się go rozbujać do licznikowych 220 z groszami. Nie pamiętam już o ile przekłamuje licznik wg GPS.

harabin

• Gość
wasza maxymalna predkosc w scoupe
« Odpowiedź #31 dnia: 28 Październik 2009, 01:16:59 »
Cytat: "kosior1975"
ok nie znam się przepraszam!!!!!!!!!! :-P Przepraszam wszystkich których uraziłem już się nie odzywam!!!!!!!!

Nikogo nie uraziłeś. Po prostu rozwialiśmy niejasności <cfaniak> Fora po to są <piwo>