Forum > Matrix / ix20
[ix20] UWAGA nie błędy w wyposażeniu ix20"Comfort"
irekmiecz:
Gdy my zdecydowaliśmy się na hultaja (początek kwietnia 2011) obowiązywała specyfikacja w której jest napisane "schowek na okulary" bez słów "w podsufitce"
KoTeK:
--- Cytat: "irekmiecz" ---Gdy my zdecydowaliśmy się na hultaja (początek kwietnia 2011) obowiązywała specyfikacja w której jest napisane "schowek na okulary" bez słów "w podsufitce"
[url=http://images49.fotosik.pl/1579/a70da232909ce86bm.jpg]Obrazek[/URL]
--- Koniec cytatu ---
-----------------
Mi także salon stwierdził, że schowek na okulary jest, ale nie w podsufitce tylko w schowku na klamoty u pasażera. Początkowo to mnie trochę irytowało, ale teraz nie ma to najmniejszego znaczenia.
System ruszania pod górę u mnie jest i funkcjonuje.
kri$:
--- Cytat: "lukasz.zst" ---Ja mam w specyfikacji napisane schowek na okulary w podsufitce ( nie mam go ), i nie mam zamontowanego HTC, jeden z użytkowników forum ma taki sam problem jak ja , nie ma zamontowanego HTC a auto ma z 2012 roku produkcja
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, czy akurat do automatu HAC jest potrzebny? Puszczasz hamulec i jedziesz.
langi:
U mnie to loteria wlaczyl sie moze z 3-4 razy, przez rok. W renault clio 2014 dziala praktycznie zawsze... pozdrawiam
horny devil:
U mnie uruchamia się dość często. Zauważyłem że aby się uruchomił to trzeba dość mocno stanąć na hamulcu. Nie wiem może to czujnik przeciążenia tak reaguje. Inną sprawą jest też teren po jakim się poruszasz. Przy małych wzniesieniach raczej się nie uruchamia HAC
Nawigacja