Forum > Lantra

Vin a miejsce produkcji auta

(1/3) > >>

krzysiekf:
ostatnio kolega mi powiedzial ze po numerze Vin auta mozna dowiedziec sie duzo o swoim aucie
np kraj pochodzenia itp wiec sprawdzam kraj pochodzenia i wyskakuje Korea
 a jak to sie przeklada do tego ze mam tabliczke znamieniowa z napisem "Montazownia Sobieslaw Zasada"
i czy ma ktos moze link do stronki ktora po wprowadzeniu calego numeru VIN nie wyskoczy blad bo na wiekszosci stron pisze mi ze niepoprawny VIN

wlad:

--- Cytat: "krzysiekf" ---a jak to sie przeklada do tego ze mam tabliczke znamieniowa z napisem "Montazownia Sobieslaw Zasada"
--- Koniec cytatu ---

ale auto bylo wyprodukowane w korei -u zasady byc moze przykrecono kola.... :mrgreen:

Roman_d:
Auto było wyprodukowane w Korei ale przypłynęło w częściach do Polski gdzie zostało poskładane w całość w zakładzie Zasady. Tak jak moja poprzednia Sonata.

IgoReCzeK:

--- Cytat: "Roman_d" ---Auto było wyprodukowane w Korei ale przypłynęło w częściach do Polski...
--- Koniec cytatu ---

Witam. Inaczej być nie mogło, gdyż z oficjalnych źródeł Hyundaia wynika, że ma obecnie cztery zagraniczne fabryki: Indie, Turcja, Chiny i USA ( Alabama ). Reszta zakładów to montownie, większe lub mniejsze. Należy zauważyć, że jest to stan na obecną chwilę i nie sądzę by przed 2000 rokiem Hyundai miał jakąś fabrykę poza macierzystym krajem. ;-) Pozdrawiam Igor.

mihu_24:
Pozor - Nosovice - now:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej