Forum > i20

[i20 PB] zamek tylnej klapy.

(1/2) > >>

andrew56-51:
Oglądając zdjęcia innych I20 zauważyłem że posiadają w tylnej klapie otwór na kluczyk do zamka.W moim samochodzie tylną klapę mogę zablokować tylko z pilota.Wiecie coś na ten temat.

btn:

--- Cytat: "andrew56-51" ---Oglądając zdjęcia innych I20 zauważyłem że posiadają w tylnej klapie otwór na kluczyk do zamka.W moim samochodzie tylną klapę mogę zablokować tylko z pilota.Wiecie coś na ten temat.
--- Koniec cytatu ---

To pytanie czy stwierdzenie?

de_assis:
Ja natomiast myslalem ze w I20 zamykajac bagaznik mozna zamknac cale auto, niestety tak nie jest, a podnoszac klape otwieraja sie wszystkie drzwi.
ha!

btn:

--- Cytat: "andrew56-51" ---Oglądając zdjęcia innych I20 zauważyłem że posiadają w tylnej klapie otwór na kluczyk do zamka.W moim samochodzie tylną klapę mogę zablokować tylko z pilota.
--- Koniec cytatu ---

Niech będzie... zatem... otwór na kluczyk jest w autach otwieranych kluczykiem. Otworu brak w autach otwieranych z pilota. Nie wiemy jakie masz auto, ale mogę się domyślać... Style? Tylko on ma auto na pilota

andrew56-51:
Dzięki za wyczerpujące wyjaśnienie,choć jak widzę wymagało sporego wysiłku.Temat do zamknięcia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej