Forum > Zakup Hyundaia
Kupno - TUCSON JM
waszek_rmc:
A ktos mial do czynienia z ta instalacja PRINS? Szczerze to chciałem gaz, ale samemu dorzucić... Boje sie ze mogą byc później w tej problemy. A kierownica nie powinna być jasna jak w tym drugim egzemplarzu? Mozna po VIN gdzie zweryfikować przebieg
bobek310:
Przebiegu to chyba nie zweryfikujesz, ale jak będziesz miał nr VIN, to pochodzenie i wyposażenie auta możesz sprawdzić tutaj:
http://koreacat.ru/hyundai/
Jeżeli gza będzie się kiepsko sprawował, to możesz wymienić na nowy - samo urządzenie w komorze silnika. Proces legalizacyjny będziesz miał już za sobą.
DjKosmit:
Możesz spróbować uderzyć do jakiegoś ASO Hyundai z numerem VIN i prośbę o sprawdzenie w systemie ewentualnych napraw gwarancyjnych. Do tych danych będzie przypisany przebieg auta i data a to możesz sobie porównać z wpisami w książce serwisowej, którą dostajesz do tego auta z oferty. Nawet jeśli nie ma książki serwisowej a znasz przebieg auta to możesz to porównać.
Ja mogę potwierdzić że sam otrzymałem z ASO z mojej okolicy na e-mail wykaz napraw gwarancyjnych i mogłem to skonfrontować z przebiegiem auta przed zakupem.
:)
waszek_rmc:
A powiedzcie mi, czy z ta kiera jest OK? W tym samym komisie stoi chyba podobna wersja wyposażenia i tam jasne skóry, jasna deska i kiera też szara - a tu wszystko to samo, tylko kiera czarna? Może tak być?
bobek310:
Kierownica wygląda na wymienianą. Oglądałem kilka Tucsonów i wszystkie miały kierownicę w kolorze deski rozdzielczej i kolumny kierowniczej. Oglądając Tucsony na allegro zauważyłem, że kilka ma inne kierownice, a jeden miał poduszkę w innym kolorze
Nawigacja
[#] Następna strona