Forum > Zakup Hyundaia
Kupno - TUCSON JM
Krzecha:
--- Cytat: "Quqasz" ---To autoDna to lipa, zapłaciłem za raport w którym nie ma żadnych wpisów serwisowych tylko informacje o wyposażeniu, które mogę zdobyć logując się na stronie serwisowej hyundaia
--- Koniec cytatu ---
Koleś nie chce mi się dalej strzępić ryja w tym temacie, jak nie umiesz czytać to nie moja wina.
Już opisywałem działanie AutoDNA, najpierw Cię informują jakie dane mogą Ci zaproponować,
jak Ci to pasuje to kupujesz.
Ale nie! Lepiej od razu napisać wszystkim że lipa albo bubel. :-/
Mirek, dokładnie jak piszesz to już jest loteria,
jak trafisz to będziesz zadowolony, nieraz salonowe auta potrafią się psuć.
Ja po roku odpukać, też bez awarii :-D
Quqasz:
Zwracam honor Krzecha, z braku czasu nie przeczytałem wcześniejszych wątków i zakupiłem nie patrząc co tam jest raport autoDna. Pretensje mogę mieć tylko do siebie. Mój Tucson na liczniku ma 190000 km, a klekocze jakby milion miał. Może się kiedyś dowiem ile on rzeczywiście ma :-P jak go kupowałem we wrześniu to tak nie klekotał, może dlatego że ciepło było. Od razu miał wymieniany rozrząd, oleje, płyny i filtry. Przyszło zimno i coraz ciężej odpala. Już raz na lawecie jechał - padła elektryka. Pechowy egzemplarz.
Krzecha:
ok, dziękuje ;-) mój też klekocze ale myślę że tak musi być.
TDI to dopiero klekocze, na początku roku byłem oglądać nowego Tucsona w salonie
jak usłyszałem pracę nowego CRDI (chyba 1.7) to kopara mi opadła. Myślałem że to benzyniak!
Przy produkcji naszej generacji nikt nie zwracała na to uwagi, co innego teraz gdy producenci we wszystkim się prześcigają.
A może powinieneś z olejem pokombinować może za rzadki jest.
Za bardzo w tym temacie się nie znam ale coś trzeba działać aby nie narobić sobie ambarasu z motorem.
slawoon:
Witam serdecznie,
W sobotę planuję obejrzeć ten egzemplarz:
https://www.otomoto.pl/of...y-ID6yKiOx.html
Co o nim sądzicie?
VIN: KMHJN81VP6U263099
Proszę o opinie.
Pozdrawiam
kosmos2011:
No właśnie całe mnóstwo ludzi tylko czeka żeby co scalić, przenieść lub posprzątać.
Data produkcji 2005-07-30 do Szwajcarii
Data sprzedaży 2006-04-19
Nie posiada:
4x4 (dołączany automatycznie)
ASR (kontrola trakcji)
ESP (stabilizacja toru jazdy)
Poduszka powietrzna chroniąca kolana
Elektro-chromatyczne lusterko wsteczne
Podgrzewana przednia szyba
Poduszki boczne tylne
10 poduszek powietrznych
Posiada:
4x4 (dołączany ręcznie)
FTCS(FULL TCS)
Podgrzewane miejsce spoczynku przednich wycieraczek
A.Q.S
6 poduszek powietrznych
Brak znaczka 4WD na tylnej klapie
[ Dodano: 2017-01-31, 22:00 ]
I rzeczywiście nie ma Dpf i koła zamachowego dwu-masowego.
.
.
.
.
Nawigacja
[#] Następna strona