Forum > Zakup Hyundaia
Kupno - TUCSON JM
kosmos2011:
Sprawdzenie numeru silnika powiązałem z tym rozrządem bo mogło ale nie musiało się coś wydarzyć i to że przez 3 tygodnie staniał o 3 tyś złotych.
wujazz22:
No jasne, ale za dużo tych znaków na nie było. Włącznie właśnie z tym ogłoszeniem wcześnie gdzie stal za 19999. Chyba poszukam na spokojnie w Niemczech.
[ Dodano: 2016-04-10, 20:58 ]
Hej znalazłem teraz coś takiego proszę o wasze fachowe spojrzenie na auta :-) Dzięki
VIN KMHJN81VP5U196640
link do ogłoszenia TU
[ Dodano: 2016-04-12, 18:07 ]
coś, ktoś... chce jechać oglądać auto w czwartek wiec będę wdzięczny za jakieś wskazówki. Dziękuje
azupak:
Witam,
przymierzam się do zakupu Hyundaia Tucsona. Znalazłem takie ogłoszenie, które mnie zainteresowało Ogłoszenie Hyundai
Wydaje mi się, że cena jest niezła jak na takie wyposażenie - co sądzicie?
Czekam, aż dostanę numer VIN od sprzedawcy, ale mam pytanie do użytkowników tego modelu. Z tego co się orientuję to ten model posiada filtr DPF, a gdzieś czytałem że jest duży problem z jego wymianą w razie czego i częściami typu czujnik różnicy ciśnienia - czy to prawda? Czy prawie 150 tys na liczniku Tucsona to liczba do przyjęcia, czy raczej mogę się spodziewać dużej ilości problemów podczas eksploatacji?
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.
Pozdrawiam
vanhelsing:
150 tys przebiegu to niewiele dla tego silnika. Jeśli przebieg jest prawdziwy a samochód prawidłowo eksploatowany :mrgreen: . A tego się raczej nie dowiesz, więc trzeba sprawdzać co się da i uważać. DPF do tego auta jest dosyć drogi w stosunku do wartości auta, ale przecież nie od razu musi być w całości do wymiany. Czytałem chwilę temu chyba w "Auto Świat" że w ASO wołają za DPF do Tucsona ponad 10 tys. A to promocja bo były po 14 tys :shock:
kosmos2011:
Azupak rozumiem że marka Hyundai mało popularna, ale żeby liczyć na to że nikt jeszcze nie chciał kupić Tucsin JM i zakładać nowy temat to już przesada.
Wpisz w google numer telefonu sprzedawcy 692 429 805, 692429805, 692-429-805 i miłej lektury.
Handlarz Szydłowiec woj. Mazowieckie.
Nawigacja
[#] Następna strona