Forum > Zakup Hyundaia

Kupno - TUCSON JM

<< < (22/66) > >>

bobek310:
Całkiem fajnie wygląda. Warto było poczekać. Porób kilka zdjęć od zewnątrz i od środka, a następnie wrzuć na "Nasze hyundaie".

arcii111:
Nie mogę założyć nowego tematu to przyklejam się tutaj. Moje wymiany, naprawy, koszty od zakupu w lipcu 2014 r.
- wymiana rozrządu, pompa wody, świece, kontrola luzu zaworowego, filtr powietrza, filtr kabiny, filtr oleju, olej silnikowy 1230 zł,
- montaż instalacji LPG Lovato Fast 2600 zł,
- oleje skrzynia i przekładnie 152 zł, akumulator, 200 zł, czujnik temperatury zewnętrznej 30 zł, klocki przód i dwie szpilki 115, uszczelnienie wycieku z termostatu 0 zł,  płyn chłodniczy wymiana 50 zł,
- awaria uszczelniacza oleju silnika tył, komplet sprzęgła, gumy stabilizatora uszczelniacze  półosi. 1420 zł
Koszt awarii i robocizna 560 uszczelniacz silnika, czujnik 30 zł i akumulator padł 200 no i dwie szpilki w przednim kole po 11 zł. Coś 812 zł, jeśli akumulator przesuniemy do eksploatacyjnej wymiany to 612 zł. Nie dużo :)

zmstr:
Witam
Szukam w zasadzie Santa Fe i w benzynie przede wszystkim ale jakby się trafiła perełka Tucson, też bym mógł kupić. Coś możecie na pierwszy rzut oka powiedzieć o tym egzemplarzu?
http://www.mobile.de/pl/marka/hyundai/model/tucson/vhc:car,loc:ravensburg%2C%2C+niemcy,rng:150,pgn:2,pgs:10,srt:date,sro:desc,frn:2004-01,prx:4001,dmg:false,vcg:offroad/pg:vipcar/203278510.html

michumal:
Witam. Już kiedyś Was prosiłem o radę. Dzisiaj znowu potrzebuję pomocy, teść chce kupić Tuscona, znazł takie cuś,

http://otomoto.pl/hyundai-tucson-klimatronic-skora-gwarancja-oplacony-C35675092.html

zerknijcie na niego, co możecie powiedzieć?? W poniedziałek jadę go obejrzeć, ale zupełnie nie wiem na co zwrócić uwagę, nie znam Hyundai, a Tuscona już zupełnie...

zyio:
Panowie,

Podpowiecie mi po czym poznam, że Tuscon ma ASR i podgrzewaną przednią szybę i tempomat i Webasto? W sensie po jakich guzikach tak dość łopatologicznie  :mrgreen:
Często widzę że opisy na ogłoszeniach są niekompletne i dopiero po zdjęciach widać np. czujniki parkowania z tyłu samochodu...

A jeszcze odnośnie czujników parkowania, sygnalizują zbliżanie się do przeszkody dźwiękowo, czy są może jakieś bajeranckie światełka gdzieś na wyświetlaczu wewnątrz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej