Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Książka telefoniczna w ix35

<< < (3/4) > >>

Marcel_MMS:

--- Cytat: "dymek" ---
.... moze masz cos nie tak w ksiazce? sugerowalbym 1. zapisac kopie ksiazki na komputerze. 2 skasowac ksiazke na tel. 3. dodac recznie kontakt w tel. i podlaczyc sie w samochodzie.....

--- Koniec cytatu ---

Dzięki za radę - tak też zrobiłem. Znalazłem w sieci pół-darmowe narzędzie "Wondershare MobileGo for Android" - pozwoliło zrobić backup wszystkich kontaktów na laptop potem zdeduplikować i uporządkować wpisy w książce. Niektóre kontakty miały jakieś dziwne znaczniki dopisane przez HTC - usunąłem.

Synchronizacja z samochodem trwała niecałe 3 minuty  :-)  i wszystko działa zgodnie z oczekiwaniami  :mrgreen:

Pozdrawiam, Marcel.

vqsoft:
hmm ale w radiu pojawiło Ci się menu phone book ?

bo u mnie z samsungiem ładnie wyświetla kto dzwoni ale nie mogę wejść do książki z poziomu radia.

[ Dodano: 2013-02-16, 12:23 ]
Panowie macie dostęp do książki zgodnie z ta rozpiską ? Jak wejść w książke telefoniczną ?

testowałem z Wm 6.1 i androidem.
zaraz ide protestować z e62 na symbianie.

Marcel_MMS:
Diagram opisuje możliwe komendy głosowe - i tak jak masz połączony telefon to po wciśnięciu przycisku na kierownicy można wykonać wszystkie polecenia głosowe zgodnie z rozpiską, natomiast nie widziałem i chyba nie ma przeglądania książki adresowej z poziomu radia.

Zibi:

--- Cytat: "Marcel_MMS" ---Diagram opisuje możliwe komendy głosowe - i tak jak masz połączony telefon to po wciśnięciu przycisku na kierownicy można wykonać wszystkie polecenia głosowe zgodnie z rozpiską, natomiast nie widziałem i chyba nie ma przeglądania książki adresowej z poziomu radia.
--- Koniec cytatu ---

potwierdzam, w tej wersji nie ma opcji przeglądania, ani edycji książki telefonicznej.

vqsoft:
Dzisiaj torche bawiłem się BT i telefonem w ix. Przy głosowym dodawaniu kontaktu wszystko działa jak trzeba. Podajemy nazwę wywołania i podajemy mozolnie numer. Kontakt zapisuje sie chyba w radiu bo wywołanie potwierdzone jest głosem nagrania. Ale miła Pani z radia mówi ze można dodać kontakt przez telefon - prosi o wysłanie informacji z telefonu   - i co ja mam zrobić? Wysyłam przez BT do Hyundaia ale nic się potem nie dzieje.. Ktoś tego próbował ? te kontakty to zapisują się w pamięci radia?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej