Forum > Lantra

1-szy raz na forum,jaki gaz do Lantry II silnik 1,6

<< < (2/3) > >>

schabo78:
Koledzy bardzo dziekuję za pomoc ,szczerze mówiac tez byłem bardziej przychylny sekwencyjnej instalacji,myslę że zmieszczę się w granicach 2500-3000zł.Zalezy mi tez na tym zeby samochodzik spalał powiedzmy do tych 8-9l trasa i do 11 w miescie i widze że jest to jak najbardziej reale.
Kiedys jeździłem Lantra z 1993 r i byłem bardzo zadowolony (benzynka) ,praktycznie nic się nie sypało,mam nadzieję że Lantra II tez bedzie w miarę bezawaryjna i wygodna jak poprzedniczka.
Dziekuję Panowie

esculap80:
mam gaz drógiej generacji LOvato na serowniku STAG 2 i jestem super zadowolony. owszem można ją ustawić tak że będzie palić 10 l na setke ale moja pali 14 l na setkę i lepiej zachoeuje sie na gazie niż na benzynie, a facet ,który tak źle wspomina swoją instalację ma poprostu pecha albo dobrego gazownika sobie dobrał :-)

Amelka:

--- Cytat: "schabo78" ---Koledzy bardzo dziekuję za pomoc
Dziekuję Panowie
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---  esculap80a facet ,który tak źle wspomina swoją instalację
--- Koniec cytatu ---

poziom ignorancji sięgnął zenitu tutaj ,nie mam kompleksów,ale wystarczyłoby odrobina dobrej woli by uszanować innych-otóż Panowie :
JESTEM KOBIETĄ w profilu jest napisane to,nick na to wskazuje,ba! w tekście mojego postu jest napisane "pani" ,z kontekstu wynika ,ze to o mnie.

Odezwałam się raz w dziale technicznym i o jeden raz za dużo  ;/

Niestety gdzie się nie pojedzie do mechanika podejście jest podobne - totalna ignorancja.
 <stop>  mam dość....

esculap80:
droga amelko,pamiętaj ,że jeżdżąc na gazie trzeba odpowiednio dbać o silniczek,pozatym nie chciałem cię urazić,jeżeli to uczyniłem wielkie SORRY, jeżeli masz jakieś problemy z tym autkiem zapraszam na GG 3173352
pozdrawiam

1mauro:
witam ja w mojej 1,6 16v mam sekwencje sprawuje sie super tylko spalanie w cyklu mieszanym 13,6 no cóż ale to automat i musi lyknac wiecej ps gazownik wogole nie myslal o zalozeniu zwyklej ani wcisnieciu mi jakiegos dziadostwa . Za instalke zaplacilem w kwietniu 2660 pln

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej