Forum > Lantra / Elantra
CHECK Elantra 1,6
jaśw:
Witam. W Elantrze 1,6 pb włąłył się żóły napis,,CHECK" z rysunkiem silnika i wzrosło spalanie, mechanik twierdzi że to sonda lambda, czy moze być cos innego jeszcze.
jaśw:
Witam. Chciałem zamontować zamienniki naszej produkcji, nic z tego problemy dalej, dopiero zamienniki japońskie pomogły. Nie opłaca się montować tańsze zamienniki. Komputer zacząłpokazywać spalanie na poziomie 7,2 do 7,8 litra. Nie wiem teraz czy nie pokombinowane jest coś w komputerze :-) . Mam pytanie czy przed uruchomieniem pojawia się u kogoś napis CHeck i po odpaleniu znika. Bo się pogubiłem czy wcześniej był. POzdrawiam
Tajniaczek:
--- Cytat: "jaśw" ---Mam pytanie czy przed uruchomieniem pojawia się u kogoś napis CHeck i po odpaleniu znika. Bo się pogubiłem czy wcześniej był
--- Koniec cytatu ---
W naszej eli zapala się kontrolka Check i po odpaleniu znika moim zdaniem norma 8-)
wlad:
--- Cytat: "jaśw" --- Mam pytanie czy przed uruchomieniem pojawia się u kogoś napis CHeck i po odpaleniu znika.
--- Koniec cytatu ---
przed zapaleniem zapalaja sie kontrolki check,airbagu,abs,itp-systemy sie samodiagnozuja.
nas elantra 1.6:
witam mam elantre 1.6 iwie ze po zapaleniu kontrolka check powinna swiecic sie ptzed zapaleniem i po zapaleniu jeszcze przez jakies 5 sek okolo :-) u mnie niestety pali sie ciagle i na diagnostyce komputerowiej powiedzieli mi ze mam problemy z wstryskiem jezeli lampka wam sie pali ciagle proponuje zrestartowac komputer zanim pojdziecie do mechanika
Nawigacja
[#] Następna strona