Forum > Instalacja LPG, CNG, inne

[ix20 JC] LPG w silnikach 1.4 (G4FA) ?

<< < (3/5) > >>

wojbur:
Rozumiem, że ta cena dotyczy montażu w ASO, a praktycznie zapewne za pośrednictwem ASO? Tzn. tak jak robi Skoda, wstawiamy auto do ASO (albo zamawiamy LPG przy zamówieniu auta), ASO wiezie to lawetą do współpracującego warsztatu a klient rozlicza się z ASO? (które zapewne pobiera prowizję)

Nie bardzo rozumiem tematu "ubezpieczenia silnika". Jeśli zamontuję za ich pośrednictwem LPG i w okresie gwarancji nastąpi usterka zawiniona przez LPG to usuną ją bezpłatnie czy na koszt użytkownika?

lukasz.zst:
Nie w aso tylko tam gdzie montuja lpg

[ Dodano: 2015-09-29, 16:20 ]
http://www.czakram.pl/wagas.html z tego kożystają

wojbur:
Ok, dzięki, czytałem o tej ofercie czakramu już jakiś czas temu, ale nie skojarzyłem teraz że o to chodzi.

mirekm3:
Koledzy widzę że jest mało na forum IX20 zasilanych gazem,ja własnie przymierzam sie do montażu LPG i stąd moje pytanie do użytkowników zagazowanych IX20 jaką instalację wybrać-co polecacie.Biorę pod uwagę dwie instalacje -co o tym sądzicie?
TARTARINI EVO 01 lub BRC SEQUENT 32
proszę o opinie.

robaszek127:
Może nie doradze co do silnika czy on wytrzyma gaz bo wszędzie mówią że te silniki nie lubią go wcale. Ale trzymaj się z daleka od brc. Jak już zakładaj staga w dobrym zakładzie. BRC to wymysł w hyundaiu i wszelkie części i naprawy w cenach z kosmosu. Sam ma ten szajs bo kupiłem z fabryczną instalką i gdyby nie szkoda kasy to wywalił bym te brc 24 a wstawił staga.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej