Forum > ix35 EL

[ix35 EL] kamera cofania (lusterko lub nawigacja)

<< < (2/7) > >>

kiepero:
Zamontuj sobie radio z nowego IX 35 z wersji style, radio jest podobne do tego co obecnie ma trochę większy kolorowy ekran i obsługuje kamerę cofania :) Ja sobie takie zamontowałem i jestem zadowolony.

zdjęcie konsola nowy ix

piotr_5:
czytalem na forum ze radio jest plug&play do auta sprzed liftingu, czyli to potwierdzasz?no i radyjko zdobyłeś w serwisie czy z aukcji? Chciałem jeszcze zapytać o koszt o ile to możliwe:)

[ Dodano: 2013-12-04, 20:37 ]
PS. montaż takiego radia we własnym zakresem ma się jakoś do gwarancji?

gurszczak:

--- Cytat: "kiepero" ---Zamontuj sobie radio z nowego IX 35 z wersji style, radio jest podobne do tego co obecnie ma trochę większy kolorowy ekran i obsługuje kamerę cofania :) Ja sobie takie zamontowałem i jestem zadowolony.

zdjęcie konsola nowy ix
--- Koniec cytatu ---

Bajer jakie koszta?

kiepero:
Demontaż starego radia to chwila, gorzej jest bo nowe radio nie pasuje w stary kokpit :) trzeba przyciąć blaszaną obudowę nowego radia od strony kokpitu.

Ja dostałem to radio za przysłowiową flaszkę od kumpla, który kupił nowego ixa i zamówił do niego dodatkowo zestaw multimedialny.

gurszczak:
na tą chwilę ciężkie do znalezienia - na portalach aukcyjnych jeszcze pustki. Pozostaje czekać aż pojawi się więcej ix35 po FL

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej