Forum > ix35 EL
[ix35 EL] kamera cofania (lusterko lub nawigacja)
vqsoft:
Szymu i jak tam radyjko ?
możesz wrzucić jakąś fotke tego jak to się prezentuje w przed lifcie ?
kicek83:
Mały teścik naszych kamer poprawiających bezpieczeństwo podczas cofania
//www.youtube.com/watch?v=1GsAtDgUFcQ
vqsoft:
No dobra... i ja jestem po przeszczepie... Ogolnie warto./ ale zabawy jest trochę. Na szczęście nie musiałem nic ciąć w IX. lekko zmodyfikowałem tylko samo radio.. tak aby nie było szczelin i innych niedociągnięć.
Daszek i panel też wymieniłem .. całość 350 pln mnie kosztowała. teraz tylko czekam na kamerę...
Czy ktoś może ma schemat tego złącza którym podpina się czujnik ze wstecznego i sygnał z kamery ?
co otrzymujemy w nowym radiu -
1) fajniejszy tryb wybierania głosowego - tryb expert - bez zbędnych pytań w stylu powiedz połącz... po prostu jest sygnał i mówimy - połącz Klub - i dzwoni...
2) tryb głosowy obsługuje masę komunikatów z samej obsługi radia. Można głosowo ściszać radio , szukać stacji, szukać muzyki na mp3 cd i mymusic
3) mamy 1024MB wolnej przestrzeni na stworzenie własnej listy muzyki która jest dostępna bez pamięci usb.. - można kopiować kasować pliki do woli :)
4) W trybie odtwarzania z usb jesli w folderze mamy plik jpg np z okładką kapeli której słuchamy to mamy tą okładkę ładnie wyświetloną na wyświetlaczu
5) W trybie odtwarzania z BT - wreszcie możemy sterować tym co gramy tj majac sparowany telefon ( sprawdzałem na S3 S4 S5 S5 active i Ip5s) to możemy sobie słuchać muzyczki i np z kierownicy skakać po tracakach - tak samo widzimy co gramy - tytuł i nazwę..
6) W trybie odtwarzania z CD wreszcie czytane są informacje zawarte na cd jak nazwa piosenki / płyty itp - nie było tego przed liftem
wyświetlacz jest fajny, dobrze reaguje na dotyk, nie trzeba posiłkować się żadnym rysikiem itp.
to tyle po 30 minutach zabawy.. jutro może cos jeszcze napisze.
boberek:
Odnawiam temat..
Czy ktoś z Was posiada rozpiskę złącza w radiu ac111ELEE zaznaczonego na zdjęciu??
vqsoft:
mam ładnie wszystko opisane. sam będe to niebawem podpinał
załacze pliki jak się ogarnę
Nawigacja
[#] Następna strona