Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Siedzisko fotela kierowcy

<< < (16/19) > >>

klemens:
A u mnie kilka miesięcy po wymianie i znów się kruszy. Mniej niż poprzednio ale jednak. Na razie nie interweniuję. Gwarancji jeszcze kawał, nie chce mi się marnować pół dnia w serwisie a poza tym czekam, aż ten problem zostanie rozwiązany. Wymiana gównianej gąbki na taką samą, rozwiązaniem problemu na pewno nie jest.

krolik:
Wymienili i u mnie. Większym problemem było wrzynanie się plastiku (ten który widać po otwarciu drzwi) w skórę i zrobienie w niej dziury. W fotelu pasażera powoli robił się ten sam problem, więc włożyłem kawałek materiału (pomiędzy siedzisko a plastik). Teraz plastik nie dotyka siedziska.
Nowa gąbka jest zdecydowanie sztywniejsza od starej.

jacek2:
U mnie też tak było po wymianie że była sztywniejsza. teraz dupa ją rozgniotła i jest ok. Ale kruszy się troszkę. Dałem sobie spokój widząc podczas wymiany gąbki w serwisie jak mało znaczący jest ten uszczerbek kruszenia. Podejrzewam że za 10 lat może jak będę sprzedawał swojego hyuika to to kruszenie nie wpłynie znacząco na ubytek fotela kierowcy.... :mrgreen:  :mrgreen:

lukaszK:
Ja ostatnio konsultowałem w serwisie wymianę tej gąbki gdyż już raz ją wymieniałem i nadal się kruszy. Okazało się, że teraz dodają na ten ostry stelaż jakieś zabezpieczenie. Wymienię jeszcze raz i zobaczymy.

kaszt:
Po 10000 pojechałem do serwisu KATOWICE powiedziałem że chyba mam mysz w samochodzie bo kruszy się gąbka mojego siedzenia . zapytali czy mam czasu 1,5 godz.i wymienili, plus opaskę napinającą .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej