Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Siedzisko fotela kierowcy
jacek2:
10x15 cm???? taki kawałek to tragedia. Przecież po wypadnięciu czegoś takiego to się siedzieć na d..ie nie da.. :mrgreen:
Robert:
Taa ale to szerokosc i długosc.Grubosc tego to ok 0,5 cm.Widocznie to siedzenie sklada sie z warstw cienkiej gabki.Siedzenie porazka.Ten plastik z boku siedzenia ma zabki jak brzeszczot.Podłozyłem filc.W marcu mam przeglad.Doczekam i zrobie rozpierduche.Samochód Ok ta klapa trzeszczaca wkvrwia ale i tak jestem na tak.Komputer klamie nie moge zrozumiec tego ze bak ma tyle pojemnosci komp wskazuje inny zasieg srednie spalanie jest inne nic sie nie zgadza ale to tylko bajer niepotrzebny Przestałem zwracac uwage.Siedzenie kicha i tyle.
mada:
Wymiana gąbki w fotelu kierowcy ( w ramach gwarancji).
lukasz.zst:
Ja miałem to samo pierwszy raz wymieniano mi cale siedzisko , za drugim razem cały fotel a za trzecim razem sam wymieniłem u tapicera za 150zł i jest dużo lepiej
mccrash:
Właśnie jestem w ASO na wymianie poszycia fotela kierowcy, przy okazji wymieniona ma być gąbka. Poszycie zaczęło pękać z boku nad lewarkiem podnośnika - podobno w konstrukcji jest jakiś ostry, nieosłonięty element który nacina (na to podobno jest teraz nakładka z tworzywa. Jak będzie po - zobaczymy...
Nawigacja
[#] Następna strona