Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Siedzisko fotela kierowcy

<< < (13/19) > >>

koszak:
OK, dzięki bardzo, poruszę ten temat w ASO przy najbliższej okazji.

Zibi:

--- Cytat: "Azool" --- Ale faktycznie po wymianie siedzisko i boki są zdecydowanie twardsze.
--- Koniec cytatu ---

Dziwiłbym sie, gdyby było tak samo miękko, gdyż świadczyłoby to o tym, że wstawili jakieś wysłużone siedzenie. To chyba normalne, że nowa gąbka jest twardsza, od tej na której woziliście swoje 4 litery przez ostatnie 2 lata.

klemens:
Nie, nie. To nie to. Gąbka jest wyraźnie twardsza niż ta stara. Na razie odczuwam dyskomfort (za twarde i za bardzo odstające boki a środek jakby nawet miększy). Może mam za wielką doopę.
Takiego dyskomfortu nie było po kupieniu auta. Obok mam fotel pasażera - można porównać (praktycznie nieużywany) i na nim jest po staremu (bardziej miękko ale równo).

grzegon:
Jeśli chodzi o siedzisko pasażera, to nie zauważyłem kruszącej się gąbki, ale na tym fotelu "cztery litery" siedzą może z 10 razy w miesiącu przez jakieś dwa kilometry.

Robert:
Krusza sie oba .Ta sama konstrukcja to samo hvjowe wykonanie.Dwa razy wymieniane czekam na przeglad w marcu  Maja cos zmienic.Skora na kierownicy sie złuszczyła tez maja wymienic.Wkvrwia mnie juz to siedzenie.Kicha i tyle.Teraz to wylecial taki kawalek 10x15 cm.Utkali jakies dziadostwo.Bede musiał cos z tym zrobic Siedze jak kretyn w serwisie i po jakims czasie to samo.Porazka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej