Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Siedzisko fotela kierowcy
jacek2:
sprawdzałem u siebie fotel, ale nie bardzo mam się do czego doczepić. Wydaje mi się że wszystko u mnie jest w porządku.....
rybkin:
U mnie tez na razie nic się nie kruszy,może już mam poprawiona gąbkę na fabryce?
p.s.A jednak kurz od tego siedziska zaczyna opadać na dywanik pod fotelem,zobaczę za miesiąc co i jak.
królik:
Witam
Mam wersję z siedzeniem częściowo "skórzanym" i po 30tys km popękala mi tzw skóra ekologiczna na siedzeniu kierowcy od strony zewnętrznej.
Wymieniono mi pokrycie siedziska w ramach gwarancji. ale niesmak pozostał(30tys km)
Robert:
Ja tez zauwazyłem drobne okruchy gabki.Ciekawe czy ktos to zgłaszał? Dlaczego dopiero wymiana jak jest widoczny ubytek? Przeciez to jest jakaś wada. Gadac Panowie jak u Was z tym problemem?
dardum:
witam . Mojego ixa również to spotkało i nie tylko. Zgłosiłem problem w serwisie fiat/hyundai Viamot Kraków.Czas oczekiwania na części ok 2 tygodnie. Wymiana gąbki razem z odpowiednim zagięciem feralnej blaszki oraz naklejeniem na nią jakiejś grubej taśmy to ok 3 godziny. W tym samym czasie inny mechanik wymienił też kierownicę z której zaczęła schodzić skóra. Wszystko bez problemów czy jakiejś próby ściemy( np. że to moja wina). Na razie ok pozdr. Darek
Nawigacja
[#] Następna strona