Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Siedzisko fotela kierowcy

<< < (7/19) > >>

zomol:

--- Cytat: "Zibi" ---nie chciałbym być niekulturalny i wkraczać w sferę życia intymnego forumowiczów, ale czy Wy nie uprawiacie seksu na tych fotelach?
Szczęśliwym posiadaczem jestem od 16 miesięcy, przejechane prawie 20kkm i ani okruszka.
--- Koniec cytatu ---

Ja swojego już sprzedałem ale przejechałem ok 40 tys i też nic z siedziskiem się nie działo.
Widać sami erotomani na forum siedzą a po "fakcie" okruszki pod siedzeniem liczą  :-P

mia:

--- Cytat: "Zibi" ---nie chciałbym być niekulturalny i wkraczać w sferę życia intymnego forumowiczów, ale czy Wy nie uprawiacie seksu na tych fotelach?
Szczęśliwym posiadaczem jestem od 16 miesięcy, przejechane prawie 20kkm i ani okruszka.
--- Koniec cytatu ---

Mam nadzieję że w weekend zweryfikuję Twoją teorię i dam znać czy "weryfikacja" spowodowała pojawienie się okruszków:D

Robert:
A da sie te fotele tak rozłozyc aby sie przespac? Instrukcje zostawiłem w garazu a nigdy nie rozkładałem.Szykuje msie długa trasa i tak sobie pomyslałem czy da sie przedrzemać w aucie?

Zibi:

--- Cytat: "Robert" ---A da sie te fotele tak rozłozyc aby sie przespac? Instrukcje zostawiłem w garazu a nigdy nie rozkładałem.Szykuje msie długa trasa i tak sobie pomyslałem czy da sie przedrzemać w aucie?
--- Koniec cytatu ---

raz mi się zdarzyło w nim przekimać nockę, bo nie chciało mi się namiotu rozkładać, przy moich 167cm lepiej było z tyłu na kanapie, niż z przodu na rozłożonym.

vqsoft:
ja ostatnio kimałem w  drodze na Chorwację , z moja waga i wzrostem dałem rade..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej