Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Siedzisko fotela kierowcy

<< < (4/19) > >>

Slay75:
Dzisiaj wymieniono mi gąbkę w siedzisku i podobno coś tam zeszlifowali. Mam nadzieje, że pierwszy i ostatni raz.

Andretravel:
U mnie jest to samo, małe okruchy pod fotelem kierowcy. Na razie nie robię tego problemu,chyba że faktycznie to zjawisko będzie uporczywe. Na tapicerkę jest 5 lat gwarancji.  :-D

Robert:
Gąbka wymieniona drugi raz.Podobno po trzech razach mozna pisac o wymiane całego fotela. Dopiero kilka dni .Sprawdzam - spokój.Podłozyli cos pod jakaś blache która przecina cos tam. Obadamy jak bedzie dalej.

cruel:
U mnie zauważyłem malutkie okruszki gąbki. Zgłoszone podczas wizyty w ASO w sprawie montażu wyłącznika przednich czujników parkowania.
Jako, że nie było na stanie, zamówiona i po kilku dniach telefon w sprawie umówienia wizyty.
Gąbka wymieniona.
A wiecie co jest najlepsze? Tekst, że jak narazie hyundai to uznaje i wymienia. Ale w najbliższym czasie może się to zmienić. A czemu? A bo ludzie niby nie potrafią wsiadać i wysiadać z auta i dlatego się kruszy. Śmiech na sali.

jacek2:
U mnie wszystko zbiegło się w czasie tak, że gdy cruel pisał swego posta, ja byłem w swoim ASO i też zgłosiłem do wymiany tą gąbkę. Dodatkowo zauważyłem na poszyciu fotela na siedzisku drobne pęknięcia eko skóry fotela. Również to zgłosiłem. Reklamacja została uznana, jestem umówiony w przyszłym tygodniu na wymianę gąbki i poszycia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej