Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Rdza na przednich słupkach

<< < (4/5) > >>

mariuszgd:
Witam

Jestem nowym użytkownikiem forum.
Kilka słów o moim aucie
Zakupiony w listopadzie 2010 roku przebieg obecny 34000
zaliczyłem w tym czasie kilka akcji serwisowych między innymi
stukające zawieszenie przód
wymiana liczników
wymiana chłodnicy klimatyzacji
2x wymiana łączników stabilizatora
no i najlepsze na ostatnim przeglądzie Panowie z serwisu zauważyli 2 ogniska korozji na masce z przodu
Jednym słowem mówiąc masakra aby auto za 120000 zł tak się sypało

Pozdrawiam zadowolonych użytkowników  ix-a

jacek2:
Wszystkie opisane problemy już znamy. Nie możesz pisać że akcje serwisowe to sypanie się samochodu. Ja mam też auto z tego rocznika i nic się nie dzieje (poza akcjami serwisowymi). Nakręciłem już prawie 50 000 i wszystko jest ok (odpukać.... :mrgreen: )

mariuszgd:
Jeżeli twoim zdaniem jest wszystko w porządku bo to tylko akcje serwisowe to jesteś wielkim optymistą. Jest to moje 9 auto salonowe i nigdy nie miałem takich przygód. Jak może 2 letnie auto podobno "podwójnie ocynkowane" rdzewieć przy przebiegu 35000 km dla mnie to wielka porażka. Nie długo  będzie kawał o użytkownikach ix-a jak o użytkownikach Alfa Romeo dlaczego nie mówią sobie dzień dobry popołudniu? Bo rano widzieli się na aukcji serwisowej.

jacek2:
Skoro swój wybór zakupu widzisz jako wielką porażkę - to tylko współczuję. Ciekawe co skłoniło Cię wcześniej do nabycia tego auta....... :-/

mariuszgd:
Nie uważam swojego wyboru za porażkę tylko jakość samochodu jest do d..y.
Kupując samochód za 120000 zł oczekujesz od niego że chociaż 3 lata pojeździ bez zarzutu a tu po 2 latach rdza, ale skoro uważasz to kiepski auto za fenomen motoryzacji to współczuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej