Forum > i30 FD
Gniazdo 13pin do przyczepy a bezpiecznik RR FOG i złodziej prądu...
(1/1)
pawcik60:
Witam
Posiadam Hyundai i30CW FD 2010r. 1.6CRDi 90KM mam problem z poborem prądu na bezpieczniku świateł tylnych przeciwmgielnych Bezpiecznik RR FOG 10A w przedziale kierowcy z lewej strony deski. Mam pytanie co jest z automatycznym wyłączaniem świateł przeciwmgielnych czy to jest gdzieś na gnieździe czy czy wyjmuje się bezpiecznik tego nie wiem bo w gnieździe bezpiecznika RR FOG 10A jest cichy pobór prądu już zamówiłem podstawę bezpieczników na jednym z pinów jest +12V a drugi nie świeci w ogóle. Moim skromnym zdaniem to albo na dwóch pinach bezpiecznika jest zasilanie lub po stacyjce tzw. ACC a to tak z gruszki ni pietruszki żyje swoim życiem i w połowie i jest znaczy upływ prądu. Moje pytanie jest takie czy to może być tablica bezpieczników czy zwarcie w gnieździe 13 pinowym przyczepy. Proszę pomóżcie bo jestem w mega rozterce i nie wiem skąd takie zachowanie elektryki w moim Hyundai-u
pawcik60:
Niebieska kość z białym takim czapką białą przy stacyjce miała zwarcie temat do zamknięcia już jest naprawione włączyłem wyłączyłem wyłączyłem pobór ustał bo miało to zwarcie także gratulacje dla mnie Dziękuję za pomoc.
Nawigacja